Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výtečné kuřecí na pomerančích

Hodnocení receptu je 4,9 (34×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

30. 12. 2009 15:59

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 741 kJ / 416 kcal
Bílkoviny5,49 g
Tuky1,45 g
Vláknina2,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,53 g
Sacharidy94,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Někde mně inspirovalo Australské kuře a stále jsem to chtěla vyzkoušet, až dnes jsem si vzpomněla, trošku změnila a zaručeně budu dělat častěji!

Musíte vyzkoušet, jinak neuvěříte jak výtečné to je jídlo!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

13. 7. 2010 16:58

Špagetko, jsem potěšená, že chutnalo;-)A jestli kuře, nebo krůta, obojí je pták domácí, vlastně kur domácí, no nic. Si mi to připomněla, já už to dlouho nedělala, tak díky:-)

spagetka spagetka

13. 7. 2010 11:11

Bibi, teď si chystám tohle - jen s tím rozdílem, že do té marinády jsem maso naložila, teď to nechám a pak budu dusit. Jo použila jsem krůtí prsíčko - jen kousek pro sebe.
Ještě jsem byla nucená udělat změnu - použila jsem bílý pepř a místo kečupu jsem použila Čertovskou omáčku - mám ji načatou, kečup ne...marináda chutná moc dobře ;-);-)

Tak spapáno, obrázek přidaný a absolutně přesně na naše chuťové buňky,manželovi udělám večer, to bude ještě rozleželejší:-p:-p. Pro sebe jsem ještě přidala podusit 1 bramboru, abych nemusela dělat přílohu.:-p:-p:-p:yes:

Ivana79 Ivana79

20. 6. 2010 11:22

Tak som práve dojedla,už som sa nemohla dočkať:-8Najprv som pomaranč a citrón podusila s trochou šafránu a dala pod kožu kuraťa.Marinádu som robila podľa Bibinky a je to naozaj dobrota:-*:yes:K tomu hrozienková ryža a zavárané jablká,mňamka:yes:Pridala som 3 fotky,tá výsledná nie je nič moc,ale to kura sa úplne rozpadlo:-8:-p

Ivana79 Ivana79

19. 6. 2010 15:23

Bibi,zajtra budem variť toto kura,vyzerá naozaj úžasne:-pPozerala som aj iné recepty na kura s pomarančami,tak ešte pridám trochu šafránu a plátky pomaranča a citrónu pod kožu:-)Potom napíšem ako chutilo;-)

mendy

28. 3. 2010 13:20

jidlo važne vyborne dusila jsem to jenom pul hodky a maso bylo hotove a taky nebylo ani nijak vysušene, takže super:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

9. 3. 2010 20:09

Bibinko, tak dnes jsme měli na oběd tvoje kuřátko. Bylo to dobré. Velmi zajímavá chuť. Dceři, synovi i mně chutnalo. Manžel je velmi konzervativní-ten raději bůček se zelím,ale taky říkal, že je to docela dobré. Takže děkuji za receptík a dovolila jsem si přidat foto. Pokud budeš chtít smazat, tak písni. :-K

Klarriska

3. 3. 2010 12:04

Včera jsem tuto mňamku uvařila k večeři a byla to skutečně paráda. Dokonce i přítel chválil a říkal, že něco takového ještě nejedl (a že už zkusil kdeco)... :-p:-):yes:

Bibinka Bibinka

11. 2. 2010 22:30

Milane(neregistrovaný), dusí se to opravdu tak dlouho a na nejnižší teplotní stupeň-kuře se jen tak mírně válí a tím je tak výtečné, při kratší době není ta šťáva tak úžasná;-) Je to vidět, že to není rozpadlé neboj. Pokud to vůní nevydržíš, tak to zahusti tím solamylem, to nebude ta Šťáva taková vazká. Ale věř mi, že to za ty 2 hodiny stojí:yes::-p Je to tak dokonalé, jako by se to vařilo v pomalém hrnci.

Milan

11. 2. 2010 20:28

Recept bych chtěl vyzkoušet. To mám kuře dusit 2 hodiny?:-O Není to moc? To se mi úplně rozpadne. Maso od kostí odpadne a kosti budou plavat.;-) Podle fotografii to vypadá jako pečené kuře. Děkuji za vysvětlení

Pája

8. 2. 2010 19:21

Výtečné.Použila jsem červenou papriku,s kterou je to krásně barevné a 100% džus.:yes::yes:

Bibinka Bibinka

31. 12. 2009 11:11

Všem děkuji za kladné hodnocení a byla bych velmi ráda, kdyby jste to uvařili, jedině tak tu chuť poznáte-je tam plno exotiky, no prostě chuťově fakt suprový a i já to budu dělat dost často i návštěvám- Stojí to opravdu za to vyzkoušení:-!;-)

Sodovka Sodovka

31. 12. 2009 01:02

Janinko, to vypadá bezvadně. Nááádherná barva a ten sosík :-p . Podle fotky to vypadá, že kuřátko se peče. Recept mám již v oblíbených a co nejdřív musím vyzkoušet. Syn miluje takovéto exotické jídlo. :yes:

pipre pipre

30. 12. 2009 21:00

Bibi, óóó, to vypadá skvěle!!! Už ukládám a určitě brzy spáchám :-):yes::yes:8.

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 12. 2009 18:50

Bibi, to je něco. Jak to chutná? Ty brďo, vůbec si to neumím představit:-p:yes:

yanull yanull

30. 12. 2009 17:05

Na pomerančích jsem pekla jednou kachnu a mám-li být upřímná, nějak mě nenadchla.:-( Ale to kuřecí svádí k vyzkoušení a myslím si, že má mnohem jemnější maso, takže jdu do toho a posílám bodík :yes::-):-p:-K

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso na pomerančích kuře na pomerančích kuřeci prsa na pomerančích pečené kuře na pomerančích maso na pomerančích kuřecí maso na pomerančí kruta na pomerancich kureci stehna na pomerancich kuře na medu a pomerančích kuře na pomeranči kuřecí prsa na pomeranči kuřecí na pomeranči pečená krůta na pomerančích kuře na pomerančích recept pečené kuře na pomeranči kure na pomerancich a medu pečená kuřecí stehna na pomerančích kuřecí maso s pomerančem maso na pomeranči kuře pomeranč

Suroviny: vývar kuřecí, kečup sladký, omáčka sojová, med, cukr, česnek, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Výtečné kuřecí na pomerančích

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r8oK