Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vídeňský chléb

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 240 min Doba přípravy: 240 min

240 min (240 min příprava)

22. 1. 2010 00:34

Suroviny

Porce: 24 krajíců

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 359 kJ / 2 715 kcal
Bílkoviny87,02 g
Tuky16,09 g
Vláknina27,25 g
Cholesterol 8 mg
Sodík 4,82 g
Sůl12,00 g
Sacharidy541,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

1 hrnek = 225 ml

Celý chléb lze upéct v DP. Původní recept najdete zde: http://www.recipezaar.com/light-wheat-vienna-style...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jitkab

2. 2. 2010 21:14

Chlebík si můžete potřít čím chcete. Vodou, bílkem s vodou, mlékem se solí, postříkat olejem a posypat semínky...
Každý rád něco jiného, hlavně aby to chutnalo. :-)

xkacerka

2. 2. 2010 21:08

Myslíte, že se to před pečením může potřít mlékem se solí? Máme moc rádi tu slanou kůrčičku, co takto vznikne.:-):-):-)

Gabina

29. 1. 2010 09:05

Včera ráno jsem zadělala kvásek a večer upekla. Je krásně měkký a vláčný. Jen se mi zdá dost slaný - příště dám jen lžičku soli.

Jitkab

24. 1. 2010 20:37

Bibinko, bez kvasku jsem to nezkousela, tak nevim. Ale ono to zas tak moc prace neni. A navic se to da v DP i upect. Jenze to vite, uz ten chlebik nebude takovy fesak.

Bibinka Bibinka

23. 1. 2010 13:05

JitkoB, jen s droždím bez kvásku by to nešlo:-?

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 1. 2010 13:47

Jituš, krásný chlebíček!!:yes:

spagetka spagetka

22. 1. 2010 12:01

No vypadá luxusně :-p:yes:

Midla

22. 1. 2010 10:56

:yes:

pipre pipre

22. 1. 2010 10:45

:yes::yes::yes:+1.

Betina

22. 1. 2010 00:44

:yes:;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: sázecí lopata na chleba sazeci lopata na peceni chleba recepty po lopatě čím potřít chleba cim potrit chleb lopata na chleba po lopatě recepty kámen na pečení chleba sázecí lopata na chléb recepty na chleba čim potřít chleba před pečením čím potřít chléb před pečením hovězí maso recepty s videm chleba-recepty recepty z chleba vídeňský bochník recept na pečení chleba recepty na chléb chléb recept sázecí lopata na pizzu

Suroviny: voda, máslo, cukr, mouka celozrnná, mouka chlebová pšeničná, droždí sušené, mouka chlebová pšeničná, mléko sušené, sůl, droždí sušené, kvásek

TopRecepty.cz

Vídeňský chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/71RG