Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nať petrželová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Soté z králičího a kuřecího masa

Soté z králičího a kuřecího masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rozpálíme pánev Wok a nalijeme do ní trochu oleje. Přidáme na nudličky nakrájené osolené a opepřené králičí a kuřecí maso. Vše zprudka opečeme, a jakmile se maso zatáhne…

Colombo65

10 min

Křupavé kuřecí placky

Křupavé kuřecí placky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Drcené kuřecí maso necháme rozmrazit a dáme do misky. Přidáme na jemno nasekaná sušená rajčata, petrželovou nať, nastrouhané stroužky česneku, piniové oříšky, bílý pepř,…

Colombo65

20 min

Vemínko s vinným sosem

Vemínko s vinným sosem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

V tomto receptu najdeme inspiraci na velmi netradiční kus masa, a to hovězí vemeno. Nejprve jej uvaříme doměkka s kořením a poté jej zakomponujeme do směsi s vínem a…

Harira - tradiční marocká polévka

Harira - tradiční marocká polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tato tradiční marocká polévka je velmi výživná a krásně voní. Připravíme ji z rajčat, zeleniny, masa, luštěnin a čerstvých bylinek. Můžeme do ní přidat i vejce nebo…

Maestra

80 min

Grilované kapří nudle

Grilované kapří nudle

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zdravé rybí grilování. Čerstvé bylinky a jemné rybí maso. To je dokonalá kombinace, kterou si v létě zamilujete. Spolu se svěžím citronem je prostě nepřekonatelná.

Dooga

40 min

Mrkvová polévka s kedlubnou

Mrkvová polévka s kedlubnou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očištěnou cibuli nadrobno nakrájíme a zpěníme na rozehřátém másle.Pak přidáme očištěnou a na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev a kedlubnu, osmahneme, poprášíme moukou…

Bahula

40 min

Albertová musaka

Albertová musaka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Musaka je pokrm ze slunného Řecka, sice náročnější na přípravu, odměnou vám však bude chuťově vyvážená směs mletého masa, brambor, lilku, cuket a rajčat, vrstvené v…

rebeka

155 min

Zeleninový "tatarák"

Zeleninový "tatarák"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pod tatarákem si většina z nás představí dobrotu s naškrábaného hovězího masa, namazanou na dobře očesnekované topince. Zeleninovou obměnu této oblíbené pochutiny ocení…

Lubik

45 min

Halibut s teplou zeleninou

Halibut s teplou zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Tento pokrm spojuje jemnou chuť halibuta s pestrou směsí teplé zeleniny. Ideální pro milovníky mořských ryb a zdravého stravování, tento recept je snadný na přípravu a…

Colombo65

35 min

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pokud máte rádi pikantní pokrmy, vyzkoušejte tuto arménskou zeleninovou pochoutku, kterou využijete při dušení či pečení masa, při grilování a na ochucení různých…

recepty73

125 min

Nadívaná dýně

Nadívaná dýně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Podzim je obdobím, kdy často připravujeme různé pokrmy z dýně. Plněná pečená máslová dýně, restovanou směsí skládající se z vnitřku dýně, žampionů a sýru, voní po…

magdalenka

60 min

Farmářská minestrone

Farmářská minestrone

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Pokud máte rádi husté a syté polévky, tahle je přesně pro vás. Farmářská minestrone je plná zeleniny, fazolí a těstovin. Je skvěle ochucená a s kouskem pečiva skvěle…

poslirecept

55 min

Kedlubnová polévka s kroupami

Kedlubnová polévka s kroupami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

I když kedlubnu jíme často syrovou, skvělá je i v polévce, kde vynikne její nasládlá chuť. Polévku uvaříme velmi snadno a díky kroupám i dobře zasytí. Na talíři ji…

Bahula

30 min

Houbovka od babičky

Houbovka od babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Rychlá houbová omáčka, která nejlépe chutná z právě nasbíraných hříbků. Houby orestované na másle, zahuštěné máslovou jíškou a podávané ve smetanové omáčce, s houskovým…

salve

35 min

Rýže s hráškem Risi-Bisi

Rýže s hráškem Risi-Bisi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Jídlo s kořeny v italské kuchyni, jehož název doslova znamená „rýže a hrášek“, je samostatným hlavním chodem. Jeho konzistence by měla být krémová, podobně jako u…

1 13 14 15 16 17 42