Hovězí guláš s divokým kořením v PH
Recept ještě nebyl hodnocenNa sádle osmažíme cibulku do tmavší barvy. Přidáme očištěnou, nakrájenou kližku. Necháme zatáhnout a přidáme papriku, utřený česnek a všechno koření. Orestujeme a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na sádle osmažíme cibulku do tmavší barvy. Přidáme očištěnou, nakrájenou kližku. Necháme zatáhnout a přidáme papriku, utřený česnek a všechno koření. Orestujeme a…
Den předem maso zbavíme tuku a naporcujeme na menší díly, které osolíme, opepříme, potřeme plnotučnou hořčicí. Dáme do lednice do chladna uležet do druhého dne.V hrnci,…
Vepřové maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme ho. V pánvi necháme zesklovatět na drobno nakrájenou cibulku, maso zprudka opečeme z obou stran.Přisypeme mletou…
Pepř, kari a papriku smícháme dohromady na práškovou směsCibuli pokrájíme na kolečka či půlkolečka a rozložíme po dně pekáčku. Přidáme nové koření, bobkový list a…
Ve 2,5 decilitrech vody uvaříme kávu, přecedíme, přidáme vanilkový cukr a Salko a mícháme do mírného vychladnutí. Přidáme pivo a promícháme. Necháme vystydnout a pak…
Postup: ŠPÍZY Vepřové maso nakrájíme na kostky cca 4x4 cm a vetřeme do něj sypké koření (vegetu, papriku, grilovací) a dáme do mikrotenového sáčku a uložíme do rána…
Líčka nakrájíme přibližně na velikost dlaně bez prstů, osolíme, opepříme a na lžíci sádla osmahneme pořádně ze všech stran, aby se dobře zatáhla. Pak je vyjmeme a…
Maso ze stehen nakrájíme na menší kousky, lehce osolíme, opepříme, posypeme paprikou a promícháme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, párky na kolečka a papriku na proužky…
Kedlubnu nastrouháme nahrubo, cibuli nakrájíme a všechno dáme do pekáče.Přidáme na kostky nakrájené maso, uzené a klobásy. Osolíme, opepříme a okořeníme. Přidáme hořčici…
Vepřové ocásky přesekneme na menší části a několikrát propereme ve vlažné vodě. Vložíme je společně s dobře omytými celými bramborami na pekáček, vše pokapeme sójovou…
Rohlík nakrájíme a namočíme do 250 ml piva. Olomoucké tvarůžky nahrubo nastrouháme. Papriky omyjeme, očistíme a tři papriky pokrájíme na malé kostičky.Rohlík vymačkáme,…
Do pánve nalijeme olej, necháme rozpálit a vložíme naklepané krkovice. Opečeme z obou stran a vyjmeme je na talíř. Na výpek dáme nakrájenou cibuli, anglickou slaninu na…
Všechno koření smíchat a dobře vmasírovat do žebírek tak 1/2 hodiny před grilováním.Pak žebírka grilujeme.
Zelí: Na sádle osmažíme cibuli spolu s kmínem. Přidáme zelí (nepropláchnuté), přilijeme horkou vodu, osolíme, vložíme bobkový list a jablečný křen. Dusíme do změknutí.…
Oloupeme cibuli a česnek. Nakrájet na kolečka (cibule i na pulkolečka). Párky nařežeme po celé délce, ale ne skrz, do mezer vkladáme cibuli a česnek.Do pečící mísy nebo…
Vykoštěného králíka naporcuji na malé kousky (5krát5), taktéž bůček i slaninu ta může i na menší. Osolím, načesnekuji, okořením (pozor na slané druhy koření), vložím do…
V hrnci rozpálíme olej, přidáme nakrájenou cibuli, česnek a mrkev a smažíme asi 10 minut.Přidáme kuřecí maso nakrájené na kostky a smažíme 5 minut. Poté zaprášíme moukou…
V nádobě, kam se vám tak akorát vejdou obě porce ryby si dobře smíchejte olivový olej, pivo, sojovku, česnek, zázvor a hnědý cukr. Do této směsi naložte osušené porce…
Maso omyjeme, osušíme, osolíme a nakořeníme a prošpikujeme česnekem.Cibuli oloupeme, nakrájíme na měsíčky.Řapíkatý celer nakrájíme, česnek neloupeme pouze překrojíme…
Nevšední kombinace zpravidla zaručí úspěch. Vyhledáváte-li nové recepty, je pro vás tento jako stvořený. Kombinace hrušek, piva, perníkového koření a zázvoru je vskutku…
Vepřové maso na černém pivu ocení obzvlášť mužská část vašich strávníků. Je jen na vás jakou část vepřového masa využijete, pokrm je dobrý jak z bůčku, tak i z krkovičky…
Velmi jednoduchá příprava a přitom slibuje výborný chuťový zážitek. Kombinace jemně prorostlé vepřové krkovice, cibule a česneku s černým pivem je skvělá. Připravte maso…
Pokud máte uzené maso a chcete si ozvláštnit jeho přípravu, zkuste ho netradičně ugrilovat. Naložením do marinády získá maso zvláštní bylinkovou příchuť. Jako přílohu…
Těžko říci, proč tento likér dostal smutné jméno. Je totiž dobrý, sladký a málokdo uhodne z čeho je vlastně připravený. Bude chutnat „bábám” i dámám. Uložte si recept,…