Funebrácká krkovička s černou kaší
Recept ještě nebyl hodnocenZ černého piva, medu, čili a česneku připravíme marinádu, do které na pár hodin naložíme plátky masa. V kastrole rozpustíme sádlo, přidáme cibuli, krátce osmahneme. Pak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Z černého piva, medu, čili a česneku připravíme marinádu, do které na pár hodin naložíme plátky masa. V kastrole rozpustíme sádlo, přidáme cibuli, krátce osmahneme. Pak…
Zeleninu očistíme, cibulku nakrájíme nadrobno, mrkev na kolečka, brambory na menší kostky. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky.Ve větším hlubším hrnci opečeme ze…
Cibuli nakrájím na větší kostky, maso na kostky velikosti cca 2x2 centimetry. Česnek na plátky nebo půlplátky podle velikosti stroužku. Uzenou slaninu na menší kostičky…
Z vinné klubásy stočte dvacet středně velkých šneků a sepněte je párátkem.Pak je z obou stran krátce osmahněte na lžíci slunečnicového oleje a dejte na dno pekáčku. Do…
Na rozpálený olej dáme nakrájenou cibuli, kterou osmahneme dozlatova, přidáme maso nakrájené na kostky, které orestujeme a dochutíme, solí, pepřem, kmínem a sladkou…
Maso nakrájíme na plátky, tukovou část mírně nakrojíme nožem, aby se maso při pečení nekroutilo a důkladně z obou stran okořeníme. Mírně z obou stran osolíme a popepříme…
Postup: ŠPÍZY Vepřové maso nakrájíme na kostky cca 4x4 cm a vetřeme do něj sypké koření (vegetu, papriku, grilovací) a dáme do mikrotenového sáčku a uložíme do rána…
Ve 2,5 decilitrech vody uvaříme kávu, přecedíme, přidáme vanilkový cukr a Salko a mícháme do mírného vychladnutí. Přidáme pivo a promícháme. Necháme vystydnout a pak…
Ze surovin uděláme řidčí těstíčko.Květy bezu nemusíme omývat (opadají nejen kvítečka, ale i pyl). Jednotlivé květy namáčíme do těstíčka a smažíme v oleji. Stopku…
Do pánve nalijeme olej, necháme rozpálit a vložíme naklepané krkovice. Opečeme z obou stran a vyjmeme je na talíř. Na výpek dáme nakrájenou cibuli, anglickou slaninu na…
Zelí: Na sádle osmažíme cibuli spolu s kmínem. Přidáme zelí (nepropláchnuté), přilijeme horkou vodu, osolíme, vložíme bobkový list a jablečný křen. Dusíme do změknutí.…
Mouku prosijeme, tuk nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme pivo a sůl a zpracujeme v bochánek. Ten necháme opočinout 20 minut pod nahřátým kastrůlkem.Bochánek…
1. Uzené uvaříme doměkka, necháme vychladnout a naporcujeme. 2. V hrnci smícháme černé pivo, šťávu a kůru z citronů a zredukujeme na polovinu. Sundáme z ohně a…
Vykoštěného králíka naporcuji na malé kousky (5krát5), taktéž bůček i slaninu ta může i na menší. Osolím, načesnekuji, okořením (pozor na slané druhy koření), vložím do…
Kachní stehna nebo prsa okořeníme dle chutí a naložíme přes noc do černého piva. Poté je dáme do vyhřáté trouby na 200 °C a pečeme dvě hodiny.Mezitím připravíme…
V nádobě, kam se vám tak akorát vejdou obě porce ryby si dobře smíchejte olivový olej, pivo, sojovku, česnek, zázvor a hnědý cukr. Do této směsi naložte osušené porce…
Přidáno před 56 minutami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Přidáno 17. 4. 2024 09:39
Královské chutě: Vévoda Filip měl mlsný jazýček a občas i sám vařil. Takhle si připravoval snídani s žampiony
Lahodný pampeliškový salát s vejcem krásně voní česnekem: Jeho příprava zabere pár minut a je téměř zadarmo
Pravidlo pěti vteřin: Opravdu můžeme jídlo bezpečně sníst, i když spadne na zem?