Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 603 kJ / 861 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,98 g |
Tuky | 7,99 g |
Vláknina | 25,35 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 592 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 62,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
Moje poznámka
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 1 hodinou
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 17 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 1 hodinou
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 2 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 12 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 12 hodinami
Cuketový moučník s jablky
svidrnochovas@seznam.cz před 13 hodinami
Rebarborový koláč
kacaba10 před 13 hodinami
Kedlubnové zelí
jana100 před 14 hodinami
Pomazánka z míchaných vajíček s Hermelínem
mertice před 14 hodinami
Vepřová plec na ajvaru
mertice před 16 hodinami
Karamel
Kristynanelly před 18 hodinami
Tématické fráze:
boršč z červené řepy,
boršč z kysaného zelí,
polévka boršč bez masa,
recept na boršč bez masa,
zeleninová polévka podle mačingové,
boršč z červené řepy bez masa,
boršč kysané zelí,
boršč,
boršč bez masa,
polévka z červené řepy podle haliny,
boršč od mačingové,
boršč bez červené řepy,
boršč top,
boršč dle mačingové,
recept na boršč,
top recepty boršč,
u haliny v kuchyni boršč,
vynikající boršč,
boršč s červenou řepou bez masa,
jak se dela borsc
Suroviny:
maso hovězí,
řepa červená,
zelí hlávkové,
mrkev,
petržel,
celer,
brambory,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř celý,
koření nové koření,
sádlo,
cibule,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
sůl,
petrželka,
cukr,
ocet,
smetana zakysaná
Komentáře (17)
Dnes jsem uvařila,je dobrý,přidávám foto.