Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí s řapíkatým celerem a jinou zeleinou.

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

spagetka spagetka

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 971 kJ /
710 kcal
Bílkoviny70,38 g
Tuky8,01 g
Vláknina9,35 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,27 g
Sacharidy84,47 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Syrovou zeleninu očistíme a nakrájíme, česnek oloupeme a rozdělíme na stroužky (viz poznámka). Krok 2: Na oleji orestujeme porek a česnek, přidáme maso. Po orestování okořeníme, podlijeme vodou a dusíme do částečného změknutí masa. Krok 3: Pak přidáme zbytek veškeré zeleniny, zalijeme kečupem a dodusíme do změknutí. Celkem dusíme cca 40 minut (záleží na kvalitě masa). Krok 4: Dokořeníme dle naší chuti. Podávala jsem s uvařenými kolínky. Na talíři ozdobte petrželkou

Zveřejněno 14. 3. 2009

Poznámka autorky spagetka

Tandori Masala - indická směs koření - obsahuje: pískavici, pepř, koriandr, skořici, kmín, cibuli, zázvor, hřebíček, česnek, bobkový list, muškát.ořech. celer, sůl. Já ho kupuji v Hyperalbertu (nový název pro Hypernovu).

Dala jsem 6 stroužků- nebyl moc výrazný.

Jako příloha jdou samozřejmě jakékoli těstoviny i rýže.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RlV

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RlV

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

řapíkatý celer mám strašně ráda :yes::-p, hlavně v polévkách, na těstovinách jsem ho snad ještě nezkoušela a hovězí bych zkusila mleté ;-), přeci jen si to v kuchyni urychluju jak to jen jde, páč mi tam cérka na lince hospodaří víc než se dá snést :-D. Určitě si ukládám do oblíbených a prubnu co nejdříve :-p

Špagetko, já mám koření moc ráda, takže se po něm určitě mrknu (Hypernova alias ALBERT je celkem blízko;-)) S řapíkatým celerem žádné zkušenosti nemám, tak to asi brzy vyzkouším, protože takovéto omajdy máme rádi. Přidávám odkaz na moje hovězí (ta moje ješitnost :-8) a dávám samozřejmě bodík.;-)

spagi, ty těstoviny vypadají úžasně. Ovšem, do něčeho takového se já nepouštím, když vidím to koření Tandori, které jsem neviděla ani ve snu. Ovšem fakt věřím, že je to skvělé!:yes:

Tématické fráze:
řapíkatý celer jako příloha, hovezi na rapikatem celeru, příprava řapíkatého celeru, zapečený fenikl, recepty s celerem, řapikaty cerel, fenikl použití, rapíkaty celer polevka, jak upravit celer, hovězí maso s řapíkatým celerem, fenikl v kuchyni, zapékaný fenikl, celer řapíkatý-recepty, recepty-řapíkatý celer, fenikl, polévka, polevka s řapikatym celerem, hovězí na celeru, řapikaty celer salát, řapikaty celer recepty hovězi maso, hovězí maso s celerem

Suroviny:
plec hovězí, celer řapíkatý, pórek, rajče, směs zeleninová mražená, česnek, koření, koření kari, kečup sladký, sůl, olej olivový, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu