Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květák s červenou řepou, fazolkami a vejcem s brokolicovo-rajčatovo-žampionovou směsí

Hodnocení receptu je 4,4 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lucie95 Lucie95

Náročný

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie735 kJ /
176 kcal
Bílkoviny14,72 g
Tuky8,06 g
Vláknina6,09 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 116 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy8,05 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Růžičky brokolice, květáku, fazolky a 1/2 rajčete připravíme v páře. Krok 2: Řepu vaříme v osolené vodě s anýzem, kmínem, hřebíčkem a bobkovým listem asi hodinu. Krok 3: Na olivovém oleji si osmahneme koření, cibulku a pórek. Přidáme nakrájené žampiony a chvíli podusíme. Krok 4: Polovinu rajčete z páry si oloupeme a společně s uvařenou brokolicí rozmačkáme vidličkou. Přidáme k žampionům. Podlijeme trochou vody a podusíme. Krok 5: Smícháme hotový květák, fazolky nakrájené na kousky, řepu a vejce uvařené natvrdo. Nandáme brokolicovo-rajčatovo-žampionovou směs a můžeme podávat :)

Zveřejněno 21. 7. 2013

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Květák s červenou řepou, fazolkami a vejcem s brokolicovo-rajčatovo-žampionovou směsí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m0BG

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m0BG

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Lucie95: to je jasné, že není co řešit ;-);-):yes::yes: autorkou jsi ty.:-K

Lucie95: :yes:

enynka1: Obrázek vidím, je opravdu identický. Však je taky z tohoto webu Toprecepty a autorkou je Lucie95, autorka tohoto receptu.

enynka1: Nebudu se s Vámi hádat, když vím, co jsem fotila. Hezký den.

Lucie95: Lucy, my všichni víme, to jen Enynka soudila podle sebe, tvůj blog ráda sleduju:yes:

enynka1: Tato fotografie je focená mnou, nemám zapotřebí něco kopírovat. A pokud máte nějaké pochybnosti, moje recepty sledovat nemusíte ;-) hezký večer.

enynka1: dej sem odkaz, protože já sice našla obrázky jinde, ale pod všema je nick této autorky.
např zde: http://www.recept-online.cz/kvetak-s-cervenou-repo...

Lucie, máš to moc hezky nafocené a rozhodně to bude dobré. Pro sebe bych si k tomu přidala asi Cottage s křenem nebo s jarní cibulkou. Moc hezký recept:yes:

recept vypada lakave .)

Krásná letní směska:yes:

Mám zeleninu hodně ráda, ale tady už se mi to zdá moc chutí dohromady. Ale je to jen můj názor;-), nechutnala jsem...

Tématické fráze:
zapečený květák s červenou řepou, brokolice s fazolkami, červená řepa s květákem, květák s fazolemi, fazole kvetak, rokola, květákové kari s červenou červenou řepou, květák se zelenými fazolkami, recept brokolice s žampiony, zapečený květák s rajčaty a fazolkami, recept na kdvěták s žampionovou omáčkou, zapečené brambory s brokolicí a červenou řepou, zapečený květák z červenou řepou, zapečená brokolice s fazolkama, brokolice s fazolkami recept, maso s červenou řepou, květák a červená řepa, recepty s fazolkami, kuřecí směs s červenými fazolkami, recepty s červenou řepou a vejcem

Suroviny:
řepa červená, květák, lusky fazolové, vejce, brokolice, rajče, žampióny, cibule, pórek, olej olivový, tymián, bazalka čerstvá, sůl

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu