Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 603 kJ / 861 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,98 g |
| Tuky | 7,99 g |
| Vláknina | 25,35 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 592 mg |
| Sůl | 1,24 g |
| Sacharidy | 62,82 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
Moje poznámka
Boršč - trochu podle mě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3w69
Nejnovější recepty
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 4 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 6 hodinami
Kari korma
Přidáno před 14 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Danulka52 před 45 minutami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 1 hodinou
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 2 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 2 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 2 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 6 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 14 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
boršč z červené řepy,
boršč z kysaného zelí,
polévka boršč bez masa,
recept na boršč bez masa,
zeleninová polévka podle mačingové,
boršč z červené řepy bez masa,
boršč kysané zelí,
boršč,
boršč bez masa,
polévka z červené řepy podle haliny,
boršč od mačingové,
boršč bez červené řepy,
boršč top,
boršč dle mačingové,
recept na boršč,
top recepty boršč,
u haliny v kuchyni boršč,
vynikající boršč,
boršč s červenou řepou bez masa,
jak se dela borsc
Suroviny:
maso hovězí,
řepa červená,
zelí hlávkové,
mrkev,
petržel,
celer,
brambory,
bobkový list,
koření hřebíček,
pepř celý,
koření nové koření,
sádlo,
cibule,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
sůl,
petrželka,
cukr,
ocet,
smetana zakysaná
Komentáře (17)
Dnes jsem uvařila,je dobrý,přidávám foto.