Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 199 kJ / 2 677 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,42 g |
| Tuky | 135,36 g |
| Vláknina | 32,70 g |
| Cholesterol | 595 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 317,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 10. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koláč "na zahřátí"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y58Y
Moje poznámka
Koláč "na zahřátí"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y58Y
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 3 hodinami
Rychlá a výborná majonéza z vařených vajec
Přidáno před 4 hodinami
Teplý fazolový salát s mrkví a kapustičkami
Přidáno před 4 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 9 hodinami
Štrúdl s jablky podle maminky
Přidáno před 18 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno 18. 12. 2025 15:57:57
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 12 minutami
Tvarohová štola
Pavlina3 před 30 minutami
Vepřové nudličky v pikantní omáčce s houbami a sýrem
Jan Nemec před 37 minutami
Rychlé a snadné vepřové nudličky - fofr večeře
Trol60 před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 1 hodinou
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 2 hodinami
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 3 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 3 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 3 hodinami
Tématické fráze:
top recepty.cz,
barva cukru po zahřátí,
jak podrtit jablka,
letní jablka zpracování,
koláč na grilu,
zpracování letních jablek,
koláč se slivovice,
zahřátí mouky,
koláčky s pudinkem a s meruňkami apetitonline,
meruňkovy koláč apetitonline,
top recepty apetitonline,
kolace do lednicky,
těsto poklademe plátky jablek,
koláče z ledničky,
koláč na gril,
upeču koláč ve grilu,
kalvados z letních jablek,
apetitonline mřížkový koláč,
jablkový koláč apetitonline,
mikrovlnka a slivovice
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
máslo,
žloutek,
voda,
sůl,
hruška,
jablko,
piškoty dětské,
perníčky,
cukr třtinový,
skořice mletá,
máslo,
džem meruňkový,
slivovice
Komentáře (11)
Musím dopsat do receptu zdroj, který doporučuje jedině calvados, který ten koláč správně "zahřeje"