Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 294 kJ / 548 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,37 g |
Tuky | 19,53 g |
Vláknina | 19,81 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 649 mg |
Sůl | 1,55 g |
Sacharidy | 49,54 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky masa osolíme, opepříme a dohněda opečeme na přepuštěném másle (zvolíme kastrol, který budeme moct přemístit do trouby).
Krok 2: Přidáme kolečka cibule, plátky čabajky a společně orestujeme.
Krok 3: Kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky (práci nám usnadní koupená mražená směs pod svíčkovou), česnek rozetřeme a společně s rozdrobenou masoxovou kostkou přidáme k masu.
Krok 4: Nakonec vhodíme houby (mražené necháme povolit), lehce podlijeme pivem a přendáme do trouby, rozehřáté na 200°C. Pečeme minimálně 2 hodiny a průběžně podléváme černým pivem.
Zveřejněno 23. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní hovězí na houbách a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1On
Moje poznámka
Pikantní hovězí na houbách a černém pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K1On
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 16 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 16 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 16 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 16 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 4 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 6 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 7 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 7 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 8 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 8 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 9 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí nudličky na houbách,
buřty na pivu pohlreich,
hovězí ragů na houbách,
hovězí na pivu,
buřty na černém pivu pohlreich,
hovězí pečeně na houbách,
hovězí ragů na pivě,
hovězí líčka na houbách,
hovězí kostky na houbách,
recepty z hovězího masa zadního,
hovězí plátek na houbách,
hovězí na houbách s pivem,
hovězí maso na pivu,
hovezi nahoubach,
hovězí srdce na houbách,
hovězí maso na pivě,
hovězí plátky na houbách,
pecené hovezí maso na houbách,
hovězí pečeně na houbách pohlreich,
pečená hovězí kližka na pivu
Suroviny:
hovězí zadní,
houby lesní,
mrkev,
celer,
petržel,
čabajka,
cibule,
česnek,
pivo černé,
máslo,
masox,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
Děkuji
Pro ty, kteří mají rádi omáčky je možné pokrm povolit vodou nebo vývarem a tak vznikne jednoduše trochu šťávy, nebo zaprášit moukou a povolit vodou (to jsem ale neudělala, je to díky čabajce a máslu dost mastné, tak alespoň vynechávám mouku...