Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 942 kJ / 2 615 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 117,74 g | 
| Tuky | 152,62 g | 
| Vláknina | 27,16 g | 
| Cholesterol | 53 mg | 
| Sodík | 21,61 g | 
| Sůl | 57,85 g | 
| Sacharidy | 181,41 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Česnek nakrájíme na tenké plátky a na oleji ho velmi krátce orestujeme a přidáme do vývaru s rajčatovou šťávou. Dále přidáme nakrájené fazolové lusky, cherry rajčátka překrojené na půlky a vaříme zhruba 5 minut. Ke konci dochutíme solí, provensálským kořením nebo bylinkami a dle potřeby dosladíme cukrem.
	Krok 2: Po dobu přípravy polévky si nakrájíme rohlíky na plátky, můžeme je potřít máslem, uložíme na plech, posypeme směsí strouhaného sýra, na nudličky nakrájené šunky a špetky provensálského koření a dáme do trouby zapéct, až se sýr roztaví. Vkládáme do polévky těsně před podáváním. Já měla vývar z kostky, fazolky sterilované na sladkokyselo a část rajčat obyčejných, velkých nakrájených na dílky. Olej použijeme i jiný, pokud nemáme olivový. Vše je uvedeno zhruba, nemusí se úplně přesně vše dodržet.
Zveřejněno 3. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rychlá toskánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkNP
Moje poznámka
					
				
Rychlá toskánská polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkNP
Nejnovější recepty
	
			
	
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 28 minutami
	
			
	
Východňarské halušky z Porúbky od Michalovců
Merylas před 29 minutami
	
			
	
Třená buchta
Martina Veveruska před 33 minutami
	
			
	
	
Vykrajované ořechové měsíčky
@Monika před 1 hodinou
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 4 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 6 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 6 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 7 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 7 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							toskánská rajčatová polévka, 
						
						
							toskánská fazolová polévka, 
						
						
							polévka z fazolových lusků, 
						
						
							toskánská rajská polévka, 
						
						
							tomatová polévka recept, 
						
						
							fazolová polévka z lusků, 
						
						
							rajčatová polévka z toskánska, 
						
						
							rajská polévka toskánská, 
						
						
							rychlá polévka, 
						
						
							tomatová fazolová polévka, 
						
						
							tomatová polévka s bazalkou, 
						
						
							rychla tomatova polevka, 
						
						
							papriková polévka, 
						
						
							toskánska vepřová krkovička, 
						
						
							rajcatova polevka toskanska, 
						
						
							toskánská tomatová, 
						
						
							toskánská fazolová, 
						
						
							toskánské koření, 
						
						
							toskánská rajčatová, 
						
						
							toscanská polévka recept
						
					
						Suroviny:
						
							bujón, 
						
						
							šťáva rajčatová, 
						
						
							rajče cherry, 
						
						
							lusky fazolové, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							česnek, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr, 
						
						
							koření provensálské, 
						
						
							rohlík, 
						
						
							sýr tvrdý, 
						
						
							šunka, 
						
						
							máslo
						
					
	
			
	
	
	
	
	
Komentáře (3)