Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 476 kJ / 1 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 125,41 g |
| Tuky | 44,04 g |
| Vláknina | 34,81 g |
| Cholesterol | 1,92 g |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 88,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPpO
Moje poznámka
Pajšl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MPpO
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 32 minutami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 1 hodinou
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 23 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
BTKILI před 3 minutami
Vymazlené raffaello
Talskal před 23 minutami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 35 minutami
Ořechové pracny
Alamatej před 49 minutami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na paprice
Misicka77 před 1 hodinou
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 1 hodinou
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 1 hodinou
Vajíčková pomazánka
Merylas před 1 hodinou
Kuře s divokým kořením
Merylas před 1 hodinou
Tématické fráze:
pajšl,
pajšl recept,
jak uvařit pajšl,
recepty pajšl,
recept na pajšl,
omáčka z vepřových vnitřností pajšl,
vepřový pajšl,
pajšl z jehněčích vnitřnosti,
jehněčí pajšl,
recept pajšl,
pajšl recepty,
paišl,
pajsl omacka,
pajsl ze srdce,
pajšl na smetane,
pajsl z drobu,
srnci pajsl,
uvařit pajsl,
co je pajšl,
recepty na pajšl
Suroviny:
játra,
slezina,
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
koření nové koření,
pepř černý,
bobkový list,
tymián sušený,
kmín celý,
máslo,
mouka,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
smetana sladká,
ocet,
cukr,
sůl,
knedlík houskový
Komentáře (7)
Asi nemá smysl polemizovat, zda se jedná o polévku, či o "omáčku", že
Zeleninu používám pouze jednu, leč ta dvojí zde nemá chybu
Tuk sbírám až po řádném vychlazení vývaru, jako led ze zamrzlé kaluže
A že někomu nešmakují plíčka?
Kozlečí pajšl vařívám pravidelně na Velikonoce a mančaft se taky ofrňoval
No, všechno krájím na kousky, akorát plíce (a i tu, v mém případě, skoro rozvařenou zeleninu) proženu mlýnkem na maso a nikdo už nefrfle...