Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 670 kJ / 877 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,00 g |
Tuky | 40,20 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vývar z kostí a žebra se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rxDW
Moje poznámka
Vývar z kostí a žebra se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rxDW
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 12 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 14 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 14 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 15 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 15 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 7 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 9 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 10 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 11 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 12 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 12 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 12 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 12 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 12 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 13 hodinami
Tématické fráze:
vývar z kostí,
vepřový vývar se zeleninou,
vývar z vepřových žeber,
vývar s kostí,
vývar z vepřových kostí,
vyvar z zeber,
vyvar ze žeber,
jak se vari vyvar,
polévka z vepřových žeber,
zeleninový vývar s kostí,
vývar z vepřové kosti,
silný vývar z kostí,
zeleninový vývar s libečkem,
vývar s libečkem,
veprovazebra na zelenine,
jak uvařit vývar z kostí,
recept vepřová žebra se zeleninou,
jak uvařit čistý vyvar,
jak se vaří žebra,
kolik kostí na vývar
Suroviny:
kost,
žebra,
mrkev,
petržel,
pórek,
celer řapíkatý,
sůl,
pepř,
bobkový list,
pepř celý,
libeček,
kurkuma,
hrášek mražený,
nudle polévkové,
petrželka,
pažitka
Komentáře (12)