Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 080 kJ / 5 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 367,20 g |
| Tuky | 435,39 g |
| Vláknina | 42,20 g |
| Cholesterol | 1,18 g |
| Sodík | 1,17 g |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 77,58 g |
Postup přípravy
Naplníme formičky a dáme ztuhnout do lednice. Krok 5: Mezitím dáme vařit maliny, stačí tak 8 minut, propasírujeme je, doplníme vodou do 250 ml, přidáme želatinu, uvaříme dle návodu na obale a přelijeme vychladlou paštiku. Krok 6: Pokud nemáme v úmyslu spotřebovat max. do dvou dvů, naplníme rovnou skleničky a sterilizujeme 1 hodinu na 95 C° a druhý den ještě jednou stejně.
Zveřejněno 25. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkKr
Moje poznámka
Vepřová paštika s brusinkami a mandlemi v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LkKr
Nejnovější recepty
Vepřové kung-pao
Přidáno před 5 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 6 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 9 hodinami
Dýňový chlebíček - muffiny
Přidáno před 10 hodinami
Vlašský salát tradičněji
Přidáno před 12 hodinami
Omeleta se žampiony
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč kynutý litý s ovocem
brtna před 6 minutami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 9 minutami
Mufiny z jablečného těsta
Cinderka před 57 minutami
Černé jeřabiny - aronie - na způsob brusinek
jarmilasch před 2 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
hufak před 2 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petulino před 2 hodinami
Banánový chlebíček II
Krize před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Mapa56 před 2 hodinami
Dip (zálivka) do zeleninových salátů
Geressha před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
Kajkajak před 3 hodinami
Tématické fráze:
paštika z pomalého hrnce,
vepřové maso v pomalém hrnci,
pastika ze zbytku masa v pomalém hrnci,
vepřová masova paštika,
brusinkova paštika v pomatem hrnci,
játrová paštika v pomalém hrnci,
vepřová pastika ve formě,
vepřová pastika do formy,
veprova pastika recept,
paštika z bůčku v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty na bůček
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček,
cibule,
česnek,
sůl,
máslo,
pepř,
tymián,
whisky,
mandle,
brusinky,
maliny,
želatina
Komentáře (17)