Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 378 kJ / 4 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,42 g |
Tuky | 14,92 g |
Vláknina | 140,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 091,67 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ovoce oloupeme a umeleme buď v mlýnku na maso nebo rozmixujeme (případně rozsekáme na kousky - nemusí to být úplně hladké).
Krok 2: Zasypeme cukrem a zalijeme octem. Opatrně promícháme a necháme přes noc stát ( v chladu).
Krok 3: Ráno svaříme na kaši podle naší oblíbené konzistence, plníme do sklenic a sterilizujeme při 90 °C 20 minut.
Zveřejněno 5. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablková marmeláda s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ6X
Moje poznámka
Jablková marmeláda s hruškami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oQ6X
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 1 hodinou
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Víťovi muffiny
VitaKuchar20 před 5 minutami
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 20 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 33 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 5 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 5 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 5 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 5 hodinami
Tématické fráze:
marmeláda z hrušek,
marmeláda z jablek a hrušek,
dýňová marmeláda s jablkem,
hrušky recepty,
povidla z jablek a hrušek,
jablkova povidla,
marmeláda s hrusek,
marmeláda z hrušek a jablek,
jablková přesnídávka,
recepty z hrušek,
povidla z hrušek 2,5kg,
džem z jablek a hrušek,
jablková povidla v pekárně,
hrušky-marmelada,
co s hruškami,
marmelady z hrušek,
recepty z hrušek s jablky,
povidla z hrušek a jablrk,
jabjkova marmelada,
jablková povidla z domácí pekárny
Suroviny:
jablko,
hruška,
cukr krystal,
ocet vinný
Komentáře (7)