Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 603 kJ / 1 100 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,01 g |
Tuky | 99,82 g |
Vláknina | 10,30 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 16,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 11. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/142P
Moje poznámka
Dušená krůtí roládka na žampionech s jemným smetanovým přelivem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/142P
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 12 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 13 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 17 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 5 hodinami
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 7 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 8 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 10 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 12 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 12 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 13 hodinami
Tématické fráze:
krutí maso na žampionech se smetanou,
krůtí plátky na žampionech,
krůtí kousky na žampionech,
jak zavázat roládu,
mail omega.gr loc:cz,
dušené kuře na žampionech,
jak zavázat masovou roládu,
krůtí roládka,
krůtí na žampionech,
kruti platek na zampionech,
krůtí roláda,
jak zavazatroladu,
kuře se smetanovým přelivem,
jak zavazat maso,
kuřecí nebo krůtí na žampionech,
krůtí roláda dušená,
kruti rolka dusena,
přeliv na masovou roládu,
jak zavazat maso provazkem do rolky,
krkovice na koreni adzika
Suroviny:
prsa krůtí,
slanina anglická,
kapie,
žampióny,
vejce,
sůl,
pepř,
koření adžika,
cibulka,
smetana na vaření,
omega,
mouka hladká
Komentáře (14)