Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 619 kJ / 148 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 0,53 g |
Vláknina | 13,99 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 91 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 24,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka plná zdraví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znqO
Moje poznámka
Polévka plná zdraví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znqO
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 9 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 11 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno 16. 8. 2025 16:01:50
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 1 hodinou
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 1 hodinou
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 1 hodinou
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 2 hodinami
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 3 hodinami
Výborný banana bread
formankovaadel před 5 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 5 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 5 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 6 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 6 hodinami
Tématické fráze:
pohanka jak uvařit,
kroupy a zdravi,
jak uvařit kroupy,
příprava krup,
recepty z krup,
jak uvařit brokolici,
jak uvařit polévku,
kroupy příprava,
recepty z celeru,
polévka z krup,
polévky pro zdraví,
jak osmažit cibulku,
kroupy velké,
doba vaření krup,
krupy a zdravi,
jak vaříme kroupy do polévky,
kroupy zdraví,
příprava krup do polévky,
uvařit kroupy,
vařeni krup
Suroviny:
cibule,
mrkev,
česnek,
celer,
petržel,
kedlubna,
kapusta,
brokolice,
pórek,
pohanka,
kroupy,
bylinky zelené,
vývar zeleninový,
podravka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)