Suroviny
Porce: 3 litry
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 619 kJ / 148 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,52 g |
| Tuky | 0,53 g |
| Vláknina | 13,99 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 91 mg |
| Sůl | 0,28 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 12. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka plná zdraví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znqO
Moje poznámka
Polévka plná zdraví
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/znqO
Nejnovější recepty
Roláda Hurikán
Přidáno před 6 hodinami
Salát se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 15 hodinami
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 23 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 23 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno 25. 10. 2025 10:33:07
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno 25. 10. 2025 09:27:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
mjanickam před 16 minutami
Brokolicová polévka
Hanous7 před 18 minutami
Jablkový závin z listového těsta
sarah38 před 36 minutami
Citronovo-mrkvový koláč / bábovka
Janicee před 49 minutami
Vepřová plec po Bakoňsku
jana1974 před 58 minutami
Svíčková na smetaně
Lida.Rose před 2 hodinami
Kořeněná játrová omáčka
brtna před 2 hodinami
Makové řezy s podivným názvem Čuč na drát
hoopoo před 4 hodinami
Pórková polévka s česnekem
ricci před 4 hodinami
Tématické fráze:
pohanka jak uvařit,
kroupy a zdravi,
jak uvařit kroupy,
příprava krup,
recepty z krup,
jak uvařit brokolici,
jak uvařit polévku,
kroupy příprava,
recepty z celeru,
polévka z krup,
polévky pro zdraví,
jak osmažit cibulku,
kroupy velké,
doba vaření krup,
krupy a zdravi,
jak vaříme kroupy do polévky,
kroupy zdraví,
příprava krup do polévky,
uvařit kroupy,
vařeni krup
Suroviny:
cibule,
mrkev,
česnek,
celer,
petržel,
kedlubna,
kapusta,
brokolice,
pórek,
pohanka,
kroupy,
bylinky zelené,
vývar zeleninový,
podravka,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (5)