Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 015 kJ / 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,37 g |
Tuky | 13,70 g |
Vláknina | 11,39 g |
Cholesterol | 135 mg |
Sodík | 202 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 44,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí "ragů" se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRlv
Moje poznámka
Hovězí "ragů" se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRlv
Nejnovější recepty
Kuřecí steak s rebarborovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Čokoládové polevy se smetanou
Přidáno před 6 hodinami
Jahodovo-levandulový džem
Přidáno 5. 6. 2025 18:03
Bramborák s vepřovými nudličkami a zeleninou
Přidáno 5. 6. 2025 13:54
Šátečky s náplní z masa a zelí
Přidáno 5. 6. 2025 13:47
Zapečené housky se sýrem a salámem
Přidáno 5. 6. 2025 13:34
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Játrová omáčka
Antonausprag před 1 hodinou
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 2 hodinami
Segedínský guláš
Bomber před 3 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
MirkaTioka před 3 hodinami
Kefírová rychlovka s ovocem
Jan Nemec před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Martina84 před 4 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
LLakin před 4 hodinami
Anglické palačinky
Witoraz před 6 hodinami
Bezinková šťáva
Anna.Milkova před 6 hodinami
Tématické fráze:
zeleninové ragů,
hovězí se zeleninou,
ragú recept,
hovězí ragú-recept,
ragú,
hovězí ragú s mrkví,
recept ragu,
ragů z hovězího masa,
naložená svíčková na smetaně,
hovězí na zelenině,
naložena svíčkova,
recept na ragú,
ragů recepty,
nalozeni svickove,
svíčková na smetaně naložená,
zeleninové ragů recept,
ragů z hovězího,
hovězí ragů s houbami,
hovězí ragú s kořenovou zeleninou na cerveném víně,
čočkové ragů
Suroviny:
roštěnec hovězí vysoký,
olej olivový,
cibule,
česnek,
paprika,
rajče loupané,
víno červené,
sůl,
pepř,
koření kari,
koření oregáno,
petrželka zelená,
jíška
Komentáře (8)