Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Levné langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjW
Moje poznámka
Levné langoše
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rjW
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 47 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Tématické fráze:
langose,
langoše recept,
recept na langoše,
recept langoše,
langoše bez kynutí,
tncz,
langoš recept,
tn.cz langoše,
tn.cz levné recepty domácí chleba,
langoš,
recepty langoše,
recepty na langoše,
langose bez drozdi,
recept langoš,
tn.cz recept na langoše,
levné vaření,
langoše rychle,
tn.cz mini langoše,
langoše recepty,
langoše těsto recept
Suroviny:
mouka hladká,
sůl,
kmín drcený,
droždí čerstvé,
cukr,
olej,
voda,
olej,
česnek,
kečup sladký,
tatarská omáčka,
sýr strouhaný
Komentáře (45)
Děkuji za recept jsou lepší než kupované! Prostě vlastnoručně vyrobené jsou nejlepší ale to je si myslím u všeho :3
Všichni jsme si moc na nich pochutnali.
Úžasný recept. Dnes budou k večeři
Potiera sa olejom zmiešaným s prelisovaným cesnakom a soľou a potom až kto čo chce - kečup, syr, tatarka, alebo aj kobninácie.
Je to pôvodom maďarský recept a takto sa robieva.