Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 634 kJ / 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,49 g |
Tuky | 0,81 g |
Vláknina | 13,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 54 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 25,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9WR
Moje poznámka
Zázvorový chutný bůček s hlívou a kedlubnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9WR
Nejnovější recepty
Nutellové oříšky
Přidáno před 7 hodinami
Vánoční myslivecké knoflíky
Přidáno před 15 hodinami
Bramboráky s libečkem
Přidáno před 21 hodinami
Pivní cibulačka
Přidáno před 22 hodinami
Srnčí guláš
Přidáno před 23 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Lucie1001 před 39 minutami
Bůčková roláda
beruna1 před 54 minutami
Jablečné řezy s pudinkem
Stepanka.M. před 1 hodinou
Americké okurky
Tonja před 2 hodinami
Výborné lasagne
muraia před 3 hodinami
Avokádovo - tvarohová pomazánka s tuňákem
gabikka před 4 hodinami
Rychlé šunkofleky
anamor1 před 4 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
Skunk před 6 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 7 hodinami
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 15 hodinami
Tématické fráze:
buček na zázvoru,
kedlubna zázvor smes,
buček a hlíva,
recept hliva ustricna s kedlubnou,
bucek a hliva ustricna,
bucek na kedlubnach,
bůček s hlívou,
vepřova pecene s kedlubnou,
šťouchané brambory s kedlubnou,
jidla s kedlubnou,
bůček a hlíva ústřičná recept,
pečený bůček s hlívou,
maso s kedlubnou,
vepřové maso v kedlubných,
peceny bucek na zazvoru,
veprove s kedlubnou,
zázvorový likér
Suroviny:
bůček vepřový,
cibule,
česnek,
cibulka lahůdková,
kedlubna,
hlíva ústřičná,
zázvor,
kmín drcený,
olej,
sůl
Komentáře (5)
+