Suroviny
Porce: 4-5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 633 kJ / 1 824 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 172,74 g | 
| Tuky | 67,33 g | 
| Vláknina | 28,07 g | 
| Cholesterol | 680 mg | 
| Sodík | 5,76 g | 
| Sůl | 14,08 g | 
| Sacharidy | 118,15 g | 
Postup přípravy
Na másle zesklovatíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme lisovaný česnek a zaprášíme moukou. Krok 2: Ze zelí důkladně! vymačkáme vodu, nakrájíme najemno a přidáme k cibuli. Chvíli orestujeme a potom podlijeme vodou. Asi za 15 minut vydusíme vodu (–musíme občas promíchat), až je zelí měkké. Přidáme smetanu, chvíli prohřejeme, nakonec pažitku a úplně na závěr vmícháme vermut, na ten rozhodně nezapomeňte! Krok 3: Obalované filety (po švédsku):
Nachystáme dvě misky: 1) směs strouhanky,mouky a příp. koření na ryby (používám koření od Kotanyi), můžete přidat i trošku chilli koření. 2) šťáva z citrónů. Krok 4: Filety osolíme a celé protáhneme citrónovou šťávou a potom obalíme v sypké směsi. Rychle osmažíme z obou stran. Krok 5: Ryby takto obalené zůstanou krásně šťavnaté, dobře se takto dělají malé kousky na "domácí rybí prsty".
Zveřejněno 8. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rybí filety na smetanovém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/29A1
Moje poznámka
					
				
Rybí filety na smetanovém zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/29A1
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 minutami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 22 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							mražené rybí filety obalované, 
						
						
							rybí filety, 
						
						
							ryba na zelí, 
						
						
							obalovane rybi filety recept, 
						
						
							filet na zelí, 
						
						
							recepty z mražených rybích filetů, 
						
						
							smetanové zelí, 
						
						
							rybi filety na smetaně, 
						
						
							obalované filety mražené, 
						
						
							mražené rybí filety, 
						
						
							obalované zelí, 
						
						
							zeli a ryba, 
						
						
							rybí prsty obalované recept, 
						
						
							recept rybi filet, 
						
						
							zelí recepty, 
						
						
							mražene rybí filety recepty, 
						
						
							pohlreich rybi filety, 
						
						
							ryba se zelím, 
						
						
							mrazené rybí fitlety recepty, 
						
						
							sumeček africký pangasius
						
					
						Suroviny:
						
							filet z ryb, 
						
						
							strouhanka, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							citron, 
						
						
							ryba, 
						
						
							olej, 
						
						
							zelí kysané, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							vermouth dry, 
						
						
							pažitka, 
						
						
							máslo, 
						
						
							slanina
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (14)