Suroviny
Porce: podle jedíků 4 - 5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 715 kJ / 888 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,38 g |
| Tuky | 32,12 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 441 mg |
| Sodík | 1,10 g |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 32,70 g |
Postup přípravy
Větší jedlíci k bigosu přikusují chléb.
Zveřejněno 19. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
Moje poznámka
Bigos v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rnnz
Nejnovější recepty
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 2 hodinami
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 3 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 4 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené křenové brambory
cookamater před 27 minutami
Kuřecí soté s brokolicí
Kdyzjehlad před 32 minutami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 1 hodinou
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 4 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 10 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 11 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 11 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 12 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 14 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty,
bigos,
zkušenosti s pomalým hrncem,
jak uvařit bigus,
plecko recepty bigos,
bigus,
bigos nejlepší recept,
bigos z pomaleho hrnce,
bigos podle tadeusza,
bigos v ph,
recept z pomalém hrnci,
ph recept bigos,
moučníky v pomalém hrnci,
recept plný hrnec,
bigos podle pana tadeusza,
cerstve zeli v pomalém hrnci,
pomalý hrnec recepty moučníky,
pomalý hrnec t recepty,
který je nejlepší pomalý hrnec
Suroviny:
zelí,
zelí hlávkové,
klobása,
maso králičí,
skelet kuřecí,
kotleta vepřová,
houby sušené,
cibule,
víno červené,
sádlo,
škvarky,
koření,
koření oregáno,
pepř,
kmín drcený,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá
Komentáře (47)
Ale to si pochutnáte
Je to opravdu vynikající.Pomalila jsem nakonec 5 hodin na high, protože to moje prasátko, ze kterého byla kotleta a plec, pravděpodobně trénovalo jako sparingpartner Železníka na Velkou pardubickou.Cibuli, maso i klobásku jsem opekla a oproti koření v rcp jsem přidala bobk. list a vynechala oregano.S klidným svědomím přidávám třináctý bod.
Foto přidáno, snad neurazí
Samozřejmě klidně smažu