Grilovaný sladkokyselý lilek s mátou
Tento jednoduchý a přesto rafinovaný recept promění obyčejný lilek v gurmánský zážitek, který potěší nejen vegetariány. Ideální je jako lehká příloha ke grilovanému masu nebo jako součást tapas večera plného chutí.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 947 kJ / 704 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,70 g |
Tuky | 21,04 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 125,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 9. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilovaný sladkokyselý lilek s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVl1
Moje poznámka
Grilovaný sladkokyselý lilek s mátou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lVl1
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 11 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 18 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
MonikaP. před 3 minutami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 28 minutami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 1 hodinou
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 1 hodinou
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 2 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 3 hodinami
Pečené plněné papriky
Adrienalis před 4 hodinami
Segedínský salát podle ČSN
Sahula před 10 hodinami
Pečená švestková povidla
Petik05 před 11 hodinami
Belgické vafle
ne.honzula12 před 13 hodinami
Tématické fráze:
brambory s matou ocet,
pečený lilek v nálevu,
lilek v sladkokyselém nálevu,
lilky s mátou,
lilek ve sladkokyselem nalevu,
grilovaný lilek v troubě na špejli
Suroviny:
lilek,
máta čerstvá,
česnek,
ocet vinný bílý,
cukr,
olej olivový,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)