Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 952 kJ / 5 725 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,30 g |
| Tuky | 363,68 g |
| Vláknina | 106,00 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 9,55 g |
| Sůl | 22,50 g |
| Sacharidy | 360,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu umeleme, smícháme s ostatními surovinami a povaříme asi 40 minut.
Krok 2: Na masomlýnku umeleme salám a sýr, přidáme k zelenině a vaříme ještě 20 minut.
Krok 3: Naplníme do sklenic a sterilujeme 25 minut při 80°C.
Krok 4: Používáme na topinkách, toastech.
Zveřejněno 15. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelská Aneta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2xg
Moje poznámka
Ďábelská Aneta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2xg
Nejnovější recepty
Bylinková rýže se žampiony
Přidáno před 20 minutami
Vepřová krkovice zapečená s cibulí a loveckým sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Pečené uzené se zelím a haluškami
Přidáno před 2 hodinami
Rajská omáčka z protlaku
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové maso na hořčicích
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí krk na houbách
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablkový závin z listového těsta
Barunka-kucharinka1989 před 1 hodinou
Křehká vepřová játra
janatka před 1 hodinou
Celozrnné muffiny s medovou polevou
Lada Kašparová před 3 hodinami
Nejlepší špenát
KetyHu před 6 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Misad před 7 hodinami
Kebaby z mletého masa na grilu
magdalenka před 15 hodinami
Květákový dhal
JanaMar před 15 hodinami
Pikantní utopence
magdalenka před 15 hodinami
Cukrářské jablečné řezy
magdalenka před 15 hodinami
Játrové knedlíčky do polévky
magdalenka před 15 hodinami
Tématické fráze:
aneta tousty,
aneta na topinky,
ostrá anet recept,
zavařený salám,
zeleninové tousty aneta,
dabelske topinky ze salámu,
saláma z vepřoveho,
toasty aneta,
cukrovi a dorty od anet,
cukrovi a dorty od anet
Suroviny:
rajče,
paprika čerstvá červená,
cibule,
feferonka,
olej,
deko,
sýr tvrdý,
salám měkký
Komentáře (11)
Ale jak píšu, měla jsem obavy. Každý rok jsem zavařovala hodně takových směsí na topinky a pod maso, a kdyby mi něco Anety zbylo déle (2 a víc let), měla bych strach to použít.
Jedna dávka se ale sní určitě. Zvlášť, jestli máte rádi topinky a ostré.
Na topinky, moc nám chutnalo a neskladovali jsme dlouho. Stejně nevydržela, došla velice brzy