Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 998 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,41 g |
Tuky | 37,44 g |
Vláknina | 11,19 g |
Cholesterol | 339 mg |
Sodík | 271 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 47,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřový gulášek pro každého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzzG
Moje poznámka
Vepřový gulášek pro každého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzzG
Nejnovější recepty
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 58 minutami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 1 hodinou
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 1 hodinou
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 11 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 20 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborná bábovka se zakysanou smetanou
KytkaS před 49 minutami
Dýňová polévka
BublinaF před 1 hodinou
Brokolicová polévka
Gothaj před 1 hodinou
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
Janiina před 1 hodinou
Pečená dýně
Agliooglio před 1 hodinou
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Ludmila B před 2 hodinami
Jablečný koláč s karamelem
Nikijaho před 2 hodinami
Švestkový crumble
olgaja před 3 hodinami
Jednoduchý domácí chleba
Pavel1987 před 3 hodinami
Kyselica a řízky z růžovek
Kajkajak před 3 hodinami
Tématické fráze:
vepřový guláš,
příprava vepřového guláše,
připrava gulaše,
vepřový guláš top recepty,
guláš vepřový,
vepřový guláš recept,
vepřový gulášek,
recept veprovy gulas,
vepřovi gulaši,
guláš z vepřového masa,
vepřová pečeně gulas,
guláš z vepřové plece,
vepřový guláši,
guláš vepřová pečeně,
priprva gulase,
gulas veprova plec,
vepřový guláš, recept,
gulasek z plece,
jak udelat dobry veprovy gulas,
veprovi gulas
Suroviny:
plec vepřová,
sádlo,
cibule,
česnek,
sůl,
kmín drcený,
majoránka,
bobkový list,
koření nové koření,
vývar masový,
solamyl
Komentáře (5)