Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Srnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který potřebuje. Odměnou vám bude nevšední gurmánský zážitek.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
Moje poznámka
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
Nejnovější recepty
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno před 8 minutami
Nepečený jahodový dortík
Přidáno před 2 hodinami
Vrabec moravskočeský
Přidáno před 16 hodinami
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno 14. 7. 2025 06:30:03
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno 13. 7. 2025 14:35:01
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno 13. 7. 2025 14:23:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečený tvaroh s rybízem nebo jiným ovocem
Velkymlsoun před 23 minutami
Kuřecí špízy
Renata1988 před 6 hodinami
Kuře neskutečně dobré
Adrienalis před 8 hodinami
Žampiony - snadno a rychle
Kajkajak před 8 hodinami
Meruňkový koláč výborný
Ennia před 13 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
wolfboss před 15 hodinami
Rajčatovo-okurkový salát s mátou
Dasaja před 17 hodinami
Květák pečený v sýrové strouhance
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 17 hodinami
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 18 hodinami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
srnčí na víně,
srnci na zelenine,
srnčí hřbet,
srnčí hřbet na smetaně,
dančí hřbet,
kančí hřbet na zelenině,
srnčí hřbet recept,
srnčí na červeném víně,
recept na srnčí hřbet,
dančí hřbet recepty,
srnčí maso na víně,
dančí hřbet recept,
kančí hřbet na víně,
divočina na zelenině,
zvěřina na červeném víně,
srnci hrbet recepty,
srnec na víně,
srnčí maso na zelenině,
divocina na vine,
karlovarský knedlík recept
Suroviny:
hřbet srnčí,
slanina uzená,
máslo,
koření divočina,
zelenina kořenová,
cibule,
víno červené,
cukr krupice,
mouka,
džem rybízová
Komentáře (13)