Sterilovaný jablečný mošt
Jak uložit léto na zimu? To bohužel nejde. Ale dary našich zahrádek si schovat můžeme. Třeba jablka v podobě sladkého voňavého moštu. Sterilací sice přijdeme o podstatnou část vitamínů, ale chuť a vůně nám ve sklínce zůstane.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sterilovaný jablečný mošt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rlg
Moje poznámka
Sterilovaný jablečný mošt
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8rlg
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 1 hodinou
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 2 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 18 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
BTKILI před 54 minutami
Vymazlené raffaello
Talskal před 1 hodinou
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 1 hodinou
Ořechové pracny
Alamatej před 1 hodinou
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Vepřové na paprice
Misicka77 před 2 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 2 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 2 hodinami
Kuře s divokým kořením
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
jablecny most recept,
jak udělat jablečný mošt,
zavařování jablečného moštu,
jak se dělá jablečný mošt,
zavařování moštu,
recept na jablečný mošt,
zavařený mošt,
jak zavařit mošt,
jablečný mošt s křenem,
jablečný mošt zavařování,
jablečny mošt,
jak udelat mošt,
zavařený jablečný mošt,
jak zavařit jablečný mošt,
recept na mošt,
mošt jablečný,
mošt s křenem,
jak vyčistit jablečný mošt,
priprava jablecneho mostu,
sterilovany jablecny kompot
Suroviny:
mošt jablečný
Komentáře (5)