Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 201 kJ / 2 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,05 g |
Tuky | 80,72 g |
Vláknina | 25,45 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 7,11 g |
Sůl | 17,66 g |
Sacharidy | 395,27 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVn9
Moje poznámka
Hovězí na dvojím zázvoru se špeclemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xVn9
Nejnovější recepty
Pečený hermelín v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 1 hodinou
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 19 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 20 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený chřest
Leren před 52 minutami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 59 minutami
Delikatesní vepřové plátky se zálivkou
Fitulka před 1 hodinou
Řízky z pomalého hrnce
Fitulka před 1 hodinou
Pečená drůbeží játra
Fitulka před 1 hodinou
Šneci v pudinku
Ctibor67 před 1 hodinou
Veselý kuřecí plátek
Leren před 2 hodinami
Kuřecí nudličky se žampiony
Leren před 2 hodinami
Majonézové kuřecí nudličky
Leren před 2 hodinami
Tématické fráze:
špecle na sladko,
specle s hovezim masem,
spätzle na sladko,
hovězí kostky na zázvoru,
vepřové se špeclemi,
hovězí maso a špecle,
recepty z hovězí zadní,
maso se špeclemi,
jídlo se špeclemi,
mlete maso se speclemi,
specle nasladko,
hovězí maso na zázvoru,
vepřový plátek se špeclemi,
sítko na špecle,
vaření hovězí maso na zázvoru,
hovězí na zázvoru,
špecle s hoveziho masa,
hovezi zadni spalicek,
jidla se speclema,
maso se špeclama
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
zázvor čerstvý,
zázvor mletý,
hořčice plnotučná,
olej,
máslo,
sůl,
pepř,
bujón,
škrob,
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
máslo,
voda
Komentáře (28)