Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 210 kJ / 2 201 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 153,92 g |
| Tuky | 130,03 g |
| Vláknina | 17,80 g |
| Cholesterol | 2,04 g |
| Sodík | 4,12 g |
| Sůl | 10,30 g |
| Sacharidy | 96,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozpáleném tuku zpěníme pokrájenou cibuli, přidáme očistěná pokrájená játra, orestujeme, posypeme paprikou, přidáme paprikovou pastu, podlijeme a necháme dusit.
Krok 2: Když jsou játra téměř měkká, přidáme rajčata a pokrájené paprikové lusky, kolečka klobásky a doděláme doměkka.
Krok 3: Perkelt osolíme a můžeme posypat cibulkovou natí.
Zveřejněno 25. 2. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perkelt z vepřových jater s klobáskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KY1R
Moje poznámka
Perkelt z vepřových jater s klobáskou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KY1R
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 3 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 4 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 7 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 8 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 10 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
RNiklova před 3 minutami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 5 minutami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 10 minutami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 48 minutami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
H33inrich před 1 hodinou
Plněný Hermelín s pivní omáčkou a bramborem
Sahula před 1 hodinou
Babiččina čočková polévka
pesmax před 1 hodinou
Bramboráky
jahodp před 2 hodinami
Zapečené vepřové plátky
jahodp před 2 hodinami
Tématické fráze:
recepty z vepřových jater,
játra s klobásou,
pokrmy z veprovych jater,
perkelt s klobásou,
vepřové perkelt,
parkelt,
vepř.perkelt,
příprava veprovich vnitřnosti,
vepřový perkelt,
vepřová játra,
veprova jatra s klobasou,
kuřecí játra s paprikou,
vepřová perkelt,
vepřová játra s paprikou,
kuřecí játra s klobásou,
recepty z jater vepřových,
perkelt z kuřecích jater,
recepty s madarskou klobaskou,
vepřová játra recepty,
játra s klobásou recept
Suroviny:
játra vepřová,
slanina,
cibule,
pasta papriková,
rajče,
paprika čerstvá červená,
klobása papriková,
paprika sušená sladká,
paprika sušená uzená,
paprika sušená pálivá,
mouka,
sádlo,
sůl,
nať cibulová
Komentáře (11)