Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 595 kJ / 381 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,15 g |
Tuky | 23,20 g |
Vláknina | 13,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 27,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zelí s rajčatovým protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpmM
Moje poznámka
Zelí s rajčatovým protlakem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wpmM
Nejnovější recepty
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 3 hodinami
Bulgur s mletým masem a rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Budapešťská s rajčaty
Přidáno před 3 hodinami
Grilování s uzenou paprikou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové nudličky s okurkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 2 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 2 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 3 hodinami
Borůvkové knedlíky
zackovam před 3 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
Jakubaru před 3 hodinami
Vepřová játra ve smetanové omáčce s lesními houbami
Sahula před 3 hodinami
Švestkovo-borůvková buchtička
zackovam před 4 hodinami
Škvarkové placky ze staré kuchařky
Jaromila před 4 hodinami
Tématické fráze:
hlavkove zeli s protlakem,
marija,
kapusta s rajčatovym protlakem,
kapusta s protlakem,
kapustová polievka s protlakem,
kapustová polévka s pretlakom,
jídla ze zelí,
červené zelí s protlakem,
hlávkové zelí protlak,
pečené zelí se slaninou a s protlakem,
dušené zelí s protlakem,
čalamáda s protlakem,
hlavkove zeli s rajskym protlakem,
bulharska kapusta s fašírkami,
zeleninova polievka s paradajkovym,
polévka s bílého zelí a protlakem,
salát s rajcatovym protlakem,
varene zelí s protlakem,
kapustová polievka s rajčatami,
červená zelnice s klobaskou
Suroviny:
zelí,
kmín celý,
sůl,
bobkový list,
mouka hladká,
mléko,
olej,
protlak rajčatový,
cukr,
ocet
Komentáře (8)