Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 729 kJ / 3 281 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 327,92 g |
Tuky | 203,36 g |
Vláknina | 11,06 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 4,12 g |
Sůl | 10,30 g |
Sacharidy | 33,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejlépe den předem si naložíme řízky do marinády (ale stačí i dvě hodinky). Masíčko osmažíme na oleji, necháme v teple (trouba).
Krok 2: Na stejné pánvi osmažíme anglickou slaninu, přidáme pokrájená jatýrka, cibuli a česnek na plátky, rozmarýn, osolíme, opepříme, podlijeme troškou červeného vína, necháme vydusit (asi 1/4 hodiny).
Krok 3: Na talíř dáme hranolky (příp. jinou přílohu), na ně masíčko, na něj navrstvíme směs slaniny a jater.
Zveřejněno 1. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02LX
Moje poznámka
Provensálská kuřecí ňamka pro Jiříka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/02LX
Nejnovější recepty
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 14 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rybí filé v zelenině
busy_dad před 4 hodinami
Zeleninový salát s jogurtovým dresingem
TondaJ před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Noumik před 7 hodinami
Grilovaná krkovička
Merylas před 8 hodinami
Pomazánka z pečeného vepřového masa
RendaAda před 8 hodinami
Pastýřský koláč s jehněčím nebo hovězím masem
NellaGW před 9 hodinami
Kachní stehna na žampionech
Leren před 10 hodinami
Fofr broskvový koláč
Jannybar před 10 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem
AndreaAbb před 10 hodinami
Pistáciový rychlý dort
Mart1neek před 10 hodinami
Tématické fráze:
provensálská kuřecí směs,
provensalska smes,
provensálská marináda,
kuřecí na provensálském koření,
provensálská játra,
marinada z provensalskeho koreni,
kuřecí provensálská směs,
kuřecí provensalska směsi,
recept kuřecí stehenní řízek,
marináda provensalske,
provensálská kuřecí játra,
provensálské kuřecí řízky,
játra provensálská,
provensálské marináda,
provenzalska marinada,
provensálská marináda recept,
kuřecí na provensálském kkoření,
kuřecí závitky na provensálském koření,
provencalska kureci smes,
provensalska kureci kapsa
Suroviny:
řízky kuřecí,
koření provensálské,
olej,
hořčice plnotučná,
omáčka sojová,
česnek,
pepř,
sůl,
slanina anglická,
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
víno červené,
sůl,
pepř,
rozmarýn
Komentáře (10)