Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 056 kJ / 969 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,35 g |
| Tuky | 94,14 g |
| Vláknina | 11,53 g |
| Cholesterol | 62 mg |
| Sodík | 855 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 21,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 3. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divočák s rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7n01
Moje poznámka
Divočák s rozmarýnem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7n01
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 15 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 17 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečný štrúdl z domácího těsta
Jitkazmecka před 4 hodinami
Vepřové karé na špeku dušené v papiňáku
misula29 před 6 hodinami
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 9 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 10 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 11 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 11 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 12 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 12 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 13 hodinami
Tématické fráze:
divočák recepty,
recepty z divočáka,
žebra z divocaka,
pečená žebra z divočaka,
pečený divočák se zelím,
divočák se zelím,
pečený divočák žebra na zelenině,
žebra z divočáka recepty,
guláš z divočáka,
recepty divočák,
steak z divočáka,
žebra z divočáka recept,
divočák žebra,
plec z divočáka recept,
plec z divočáka,
jídlo z divočáka,
divočák recept,
steak z divočáka recept,
divočák žebra recepty,
jídla z divocaka
Suroviny:
maso,
slanina,
česnek,
sádlo,
olej,
cibule,
mrkev,
celer,
petrželka kořenová,
rozmarýn,
masox,
ořech muškátový,
kmín drcený,
koření,
koření na vepřové maso,
koření na steak,
koření gyros
Komentáře (23)
Především to není recept (ani Toprecepty nejsou) věcí profesionálů, ale nadšených amatérů, kteří vaří, jak jsou zvyklí z domu, od stolu. Je už jen na vás, jestli si z receptu něco vezmete či nikoliv
Doporučuju maso nezměňovat ,když je recept na divočáka! Má specifickou vuni a chuť a žádné jiné masičko se nedá přirovnat.