Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 217 kJ / 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,64 g |
Tuky | 8,44 g |
Vláknina | 11,62 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Polévka je velmi hustá, můžeme ji zředit vodou, nebo vrátit do polévky jen část masa a zeleniny a zbytek použít třeba na rizoto.
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kuřecího a králičího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqN5
Moje poznámka
Polévka z kuřecího a králičího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqN5
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 4 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 8 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 12 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 2 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 2 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 6 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 6 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 8 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 8 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 9 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 9 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 10 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Tématické fráze:
polevka z kureciho masa,
jak dlouho se vaří kuřecí maso,
rizoto kuřecí maso z polévky,
jak se vari kralici polévka,
jak dlouho se vari kureci vyvar,
jak dlouho varit kralici maso,
jak dlouho se vari kralici maso,
jak dlouho se vaří kuřecí polevka,
polévka z králičího hřbetu,
jak se dlouho vaří králičí maso,
recepty z králičího masa,
polévka s kuřecím masem,
polevka z kraličiho hřbet,
jak dlouho se vaří polévka,
kuřecí a králičí vývar,
gulášová polévka z kuřecího masa,
vývar z králičího masa,
doba vaření králičího maso,
příprava králičího masa,
jk se vaří králíčí hrud a plec?
Suroviny:
hřbet kuřecí,
plec králičí,
mrkev,
cibule,
kořen petržele,
pórek,
květák,
kedlubna,
kapusta,
celer,
česnek,
koriandr,
kmín celý,
pepř,
koření nové koření,
tymián,
bobkový list,
libeček,
nať celerová,
nať petrželová,
houby sušené,
vejce,
mouka,
voda
Komentáře (9)
http://miric.unas.cz
Teri, na tu polévku stačí to, co jsem koupila v Albertu a dokonce tomu procházela expiračka, takže to bylo ve slevě.
Aničko - já to dávám taky do mražáku a mám to pro víc lidí, navíc si přecedím část vývaru, aby byl čistý a mám jen vývar, taky to nedělám denně, neboj
Fotky jsem předělala