Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 217 kJ / 291 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,64 g |
Tuky | 8,44 g |
Vláknina | 11,62 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 208 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 36,00 g |
Postup přípravy
Polévka je velmi hustá, můžeme ji zředit vodou, nebo vrátit do polévky jen část masa a zeleniny a zbytek použít třeba na rizoto.
Zveřejněno 13. 7. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka z kuřecího a králičího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqN5
Moje poznámka
Polévka z kuřecího a králičího masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zqN5
Nejnovější recepty
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 6 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno před 8 hodinami
Dortíčky s hroznovým vínem a rybízem
Přidáno před 11 hodinami
Rychlý pohár s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Jahodové dortíčky z tvarohu
Přidáno před 11 hodinami
Pomerančový pohár
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
y.klimova před 4 hodinami
Sýrová tortilla à la garlic bread
Alzbetina Prk. před 5 hodinami
Zapečený špenát
chocho před 7 hodinami
Zapečený květák jako omeleta
sabatova.daniela@tiscali.cz před 8 hodinami
Domácí rizoto
MarketaAn před 8 hodinami
Buchta Himaláje - recept od D.
viki85 před 9 hodinami
Podmáslový chléb II.
Mike_Fidler před 11 hodinami
Jednoduchý mascarpone krém
stanislav.husnik@gmail.com před 12 hodinami
Zapečený chřest
Leren před 13 hodinami
Kuřecí stehenní maso v omáčce s ajvarem
Ry1bka před 13 hodinami
Tématické fráze:
polevka z kureciho masa,
jak dlouho se vaří kuřecí maso,
rizoto kuřecí maso z polévky,
jak se vari kralici polévka,
jak dlouho se vari kureci vyvar,
jak dlouho varit kralici maso,
jak dlouho se vari kralici maso,
jak dlouho se vaří kuřecí polevka,
polévka z králičího hřbetu,
jak se dlouho vaří králičí maso,
recepty z králičího masa,
polévka s kuřecím masem,
polevka z kraličiho hřbet,
jak dlouho se vaří polévka,
kuřecí a králičí vývar,
gulášová polévka z kuřecího masa,
vývar z králičího masa,
doba vaření králičího maso,
příprava králičího masa,
jk se vaří králíčí hrud a plec?
Suroviny:
hřbet kuřecí,
plec králičí,
mrkev,
cibule,
kořen petržele,
pórek,
květák,
kedlubna,
kapusta,
celer,
česnek,
koriandr,
kmín celý,
pepř,
koření nové koření,
tymián,
bobkový list,
libeček,
nať celerová,
nať petrželová,
houby sušené,
vejce,
mouka,
voda
Komentáře (10)
http://miric.unas.cz
Teri, na tu polévku stačí to, co jsem koupila v Albertu a dokonce tomu procházela expiračka, takže to bylo ve slevě.
Aničko - já to dávám taky do mražáku a mám to pro víc lidí, navíc si přecedím část vývaru, aby byl čistý a mám jen vývar, taky to nedělám denně, neboj
Fotky jsem předělala