Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 421 kJ / 2 013 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,84 g | 
| Tuky | 26,96 g | 
| Vláknina | 16,46 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 13 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 374,24 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 5. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Tagliatelle s česnekem a feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAQ4
Moje poznámka
					
				
Tagliatelle s česnekem a feferonkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jAQ4
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 3 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 6 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 22 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 2 hodinami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 4 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 4 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 5 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 5 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 6 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 15 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 17 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 18 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 18 hodinami
						Tématické fráze:
						
							tagliatelle, 
						
						
							testoviny s feferonkou, 
						
						
							recept na tagliatelle, 
						
						
							špagety s česnekem a feferonkou, 
						
						
							žampiony recepty vegetariánské, 
						
						
							vegetariánské  tagliatelle, 
						
						
							vegetarianske tagliatelle, 
						
						
							černé tagliatelle s mořskými plody recept, 
						
						
							špagety s feferonkou, 
						
						
							recepty s feferonkama, 
						
						
							spagety s feferonkou a cesnekem, 
						
						
							tagliatelle recepty, 
						
						
							tagliatelle pro vegetariány, 
						
						
							recept na pastu z feferonkama, 
						
						
							olivy s feferonkou, 
						
						
							testoviny s feferonkama, 
						
						
							vegetariánské špagety s vejci recept, 
						
						
							italske taglietele s feferonkou, 
						
						
							tagliatelle vegetariánské, 
						
						
							dip s feferonkou
						
					
						Suroviny:
						
							nať petrželová, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							olej olivový, 
						
						
							česnek, 
						
						
							feferonka, 
						
						
							tagliatelle, 
						
						
							žampióny
						
					
	
			
	
Komentáře (7)
Těstoviny uvaříte dle návodu.
2.
Mezitím nakrájejte na plátky žampiony a najemno česnek.
3.
Feferonky podélně rozkrojte, vyjměte semínka a nasekejte najemno.
4.
Na pánvi rozpalte olivový olej a začněte na něm restovat žampiony, po chvíli přidejte feferonku.
5.
K houbám přidejte česnek a krátce osmažte (aby nezhořkl) a odstavte z ohně.
6.
Hotovou směs osolte, opepřete, zalijte citronem a posypte petrželkou.
7.
Všechno promíchejte a přidejte ke scezeným těstovinám a ihned podávejte.