Suroviny
Porce: móóóóc
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 162 kJ / 1 951 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,80 g |
Tuky | 59,60 g |
Vláknina | 120,00 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 708 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 210,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 9. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kadlikův ovarovozabijačkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2G3J
Moje poznámka
Kadlikův ovarovozabijačkový guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2G3J
Nejnovější recepty
Křehký štrúdl
Přidáno před 7 hodinami
Aspik s vajíčkem
Přidáno před 10 hodinami
Cuketové vafle se smaženým květem
Přidáno před 11 hodinami
Brokolicové mini kuličky jako pohoštění
Přidáno před 11 hodinami
Těstoviny s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Mozzarella grilovaná ve vinném listu
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolkový salát
Vlasta159 před 2 hodinami
Rajčatové chutney
BlaV. před 9 hodinami
Švestkový kompot
Backurka před 10 hodinami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
Mondulka1981 před 11 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 13 hodinami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 13 hodinami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 14 hodinami
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 14 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 14 hodinami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 14 hodinami
Tématické fráze:
vepřové nožičky a cholesterol,
"guláš ze sleziny",
zabijačkový guláš recept,
jde uvařit z vepřové hlavy guláš?,
zabijačkový guláš s mozkem recept,
guláš z vepřové hlavy,
vepřové ocásky ve slevě v řeznictví,
guláš ze sleziny,
guláš se slezinou,
zabijačkovej guláš,
zabijačkový guláš,
guláš z ovarového masa,
co se zbytkem ovaru,
uzeny rypacek,
recept na mozeček z prasete,
guláš do flašky,
mozeček na zahuštění guláše,
slezina v guláši,
prase domaci - zabijackove recepty,
guláš s vepřových vnitřností
Suroviny:
hlava vepřová,
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
slezina vepřová,
ledvinky vepřové,
játra vepřová,
cibule,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
sádlo,
česnek,
majoránka,
bobkový list,
chilli paprika sušená,
sůl,
paprika sušená sladká
Komentáře (20)
Když jsem hledal na netu něco podobného, všude se opakuje stále stejný recept, plecko - kýta - a ze zabijačky "takzvaní kuchaři" přidávají jen játra
To má být nějaká zabijačka ?????
Dnes jsem byl u řezníka, jen jsem vepřovou hlavu - kterou neměli - zaměnil za velké koleno, 3 vepřové nožičky a kilo vepřových ocásků ....
Jinak vše, jak má být - jazyky, slezinka, ledvinky, játýrka. / plíčka ne, ty dělám raději na smetaně
Uvařená a nakrájená vepřová kůžička je v guláši naprosto delikátní
Jinak cibulka samozřejmě na sádle, řezník má levný uzený špek, takže na uzeném sádílku, a po jíšce, na zahuštění přidávám ještě vepřový mozeček - ten jsem si dneska koupil taky ....
To už je potom tak "nezdravé" // vepřový mozek - samý cholesterol !!!!! // - že je to naprosto báječná bašta
Za Tvůj naprosto jedinečný a osobitý recept - 15 X
AŤ ŽIJE ZABIJAČKOVÝ GULÁŠ
ovsem popisek ryze tradicni
Mám tady zrovna návštevu,tak brouzdáme po receptech společně a u Tvého postupu se slušně řežeme
a jsem se dočkala!!!
Líbí se mi, že zahušťuješ chlebem, já to mám radši než s moukou