Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Srnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který potřebuje. Odměnou vám bude nevšední gurmánský zážitek.
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 7. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
Moje poznámka
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
Nejnovější recepty
Rybíz jako brusinky podle Petry Burianové
Přidáno před 6 hodinami
Koláč s rybízem, muchovníkem a drobenkou
Přidáno před 22 hodinami
Vepřové plátky pečeně v pikantní směsi
Přidáno před 22 hodinami
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno 12. 7. 2025 18:41:50
Makový dortík
Přidáno 12. 7. 2025 18:37:15
Grilované maso v černém pivu
Přidáno 12. 7. 2025 18:29:14
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolicový nákyp
Helen.salemiynah před 29 minutami
Jablíčková rychlovka
Fitulka před 55 minutami
Fazolová polévka s uzeným masem
Kajkajak před 56 minutami
Perník z cukety
Pechova.veronika84 před 2 hodinami
Linecká kolečka III.
Panova před 2 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Lennulinka před 2 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Vlasti80 před 6 hodinami
Angreštový nadýchaný koláč
ivetdvorak před 7 hodinami
Farmářská krkovička v cibuli a pivu
Hanka004 před 17 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
karinpekarkova před 17 hodinami
Tématické fráze:
srnčí na víně,
srnci na zelenine,
srnčí hřbet,
srnčí hřbet na smetaně,
dančí hřbet,
kančí hřbet na zelenině,
srnčí hřbet recept,
srnčí na červeném víně,
recept na srnčí hřbet,
dančí hřbet recepty,
srnčí maso na víně,
dančí hřbet recept,
kančí hřbet na víně,
divočina na zelenině,
zvěřina na červeném víně,
srnci hrbet recepty,
srnec na víně,
srnčí maso na zelenině,
divocina na vine,
karlovarský knedlík recept
Suroviny:
hřbet srnčí,
slanina uzená,
máslo,
koření divočina,
zelenina kořenová,
cibule,
víno červené,
cukr krupice,
mouka,
džem rybízová
Komentáře (13)