Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 208 kJ / 289 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,12 g |
Tuky | 17,09 g |
Vláknina | 1,58 g |
Cholesterol | 332 mg |
Sodík | 727 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 6,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Roládky s rohlíkovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3KwA
Moje poznámka
Roládky s rohlíkovou nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3KwA
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 10 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 13 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno před 22 hodinami
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 42 minutami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 1 hodinou
Mrkvový dort
anika.krenkova před 2 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 4 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 5 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 5 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 6 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
TH před 7 hodinami
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Markeeta před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřová roláda s nádivkou,
masová roláda s nádivkou,
rohlíková nádivka,
nádivka do vepřové rolády,
nádivka do masové rolády,
telecí masová roláda s nádivkou,
bůčková roláda s nádivkou,
nádivky na masové rolády,
kuřecí roláda plněná nádivkou,
kuřecí roláda plněná nádivkou,
masová roláda z bučku,
roláda s nádivkou,
vepřová roláda s rohlíkovou nádivkou,
maso s nádivkou,
nápln do rolady z rohliku,
veprove masové rolády,
rolády s nádivkou,
nadivky do rolad,
vepřové roládky,
kuřecí roláda plněná rohlíkovou nádivkou
Suroviny:
plec vepřová,
houska,
šunka,
hrášek,
vejce,
mléko,
máslo,
pepř,
sůl,
petrželka zelená,
mouka hrubá
Komentáře (45)
Jo, dělala jsem je z vepřového masa, plátky jsem si den předem naklepala, trochu osolila, posypala steakovým kořením, potřela lehounce olejem a nechala do druhého dne odpočinout.