Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 772 kJ / 2 097 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 165,73 g |
| Tuky | 130,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 768 mg |
| Sodík | 403 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2O4v
Moje poznámka
Máslová kuřecí prsíčka na krémových žampionech a bílém víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2O4v
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 16 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí prsa na víně,
kuřeci maso na víně,
kuřecí prsíčka na víně,
kuřecí prsa na žampionech,
kuřecí na žampionech,
žampion krémový,
kuřecí se žampiony,
žampiony na másle,
kure na zampionech,
kuřecí prsíčka,
kuřecí maso na žampionech,
kuřecí prsa se žampiony,
žampiony na víně,
kuřecí prsa žampiony,
kuřecí žampiony recept,
kuřecí prsíčka na žampion,
na bílém víně,
kuřecí prsíčka žampiony,
kuře na víně a žampionech,
krutí prsíčka na žampionech
Suroviny:
prsa kuřecí,
žampióny,
cibule,
víno bílé suché,
máslo,
pepř drcený,
sůl
Komentáře (44)
Jejich máslová omáčka je stálicí mé kuchyně, k rybě nic lepšího neznám
Často se tu papouškuje, že "recept není dogma"
Chutě jsou zajisté různé, proč ale jemnou chuť tohoto jídla "vylepšovat" česnekem a sojovou omáčkou, he?
***
Vím, je to poněkud OT, leč při čtení "Cibuli nakrájíme na velmi drobno a vhodíme do přepuštěného másla, orestujeme do sklovata." se mi vybavil postup na báječnou máslovou omáčku
https://www.toprecepty.cz/recept/38100-stika-na-ma...
Udelala sem je dnes a recept trosku poupravila (vsichni se oblizovali!!)
Misto prsou sem dala stehna, orestovala je na panvi a pak je na pekacku zalila tou smesi orestovanych hub a cibule s vinem, a nechala zapect.
Mnamka
děkuju všem za hezké komentáře, mám radost, že se vám rcp líbí