Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 191 kJ / 1 958 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 183,66 g |
| Tuky | 52,18 g |
| Vláknina | 37,41 g |
| Cholesterol | 362 mg |
| Sodík | 1,44 g |
| Sůl | 3,05 g |
| Sacharidy | 110,84 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si naklepeme, osolíme a opepříme. Z ingrediencí si připravíme marinádu a maso do ní naložíme aspoň hodinku předem. Nejlépe den před vařením.
Krok 2: Na sádle si osmahneme cibulku, přidáme česnek na plátky, maso osmahneme z obou stran aby se zatáhlo, přidáme marinádu a dusíme. Podléváme vodou.
Krok 3: Hotové maso vyděláme přilijeme víno a lehce zahustíme. Maso vložíme zpět a prohřejeme.
Krok 4: Na salát si očištěný celer nakrájíme na menší hranolky, přidáme propranou sterilovanou zeleninu. Osolíme opepříme a vmícháme majolku, jogurt a hořčici.
Zveřejněno 18. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové na víně a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7AL
Moje poznámka
Vepřové na víně a medu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7AL
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 16 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 17 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 19 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 20 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koňakové řezy
janatka před 19 minutami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 1 hodinou
Medovníkové koule
evik_svistik před 1 hodinou
Kokosky
veveruska73 před 9 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 10 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 12 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 12 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 12 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 12 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 12 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na víně,
vepřové maso na medu,
veprove na medu a vine,
veprove na červenem vine,
vepřové na medu,
vepřové maso na víně,
vepřové na víně a medu,
maso na medu a víně,
vepřové platky na vine,
recepty s bílým vinem,
vepř. maso na červeném víně a medu,
nakládané vepřové maso ve vine,
vepřové na jogurtu a bílém víně,
maso na porku vine a medu,
veprove nudlicky na vine a medu,
vepřové na medu s červeným vínem,
veprove maso s hortici a vinem,
vepřové maso na červeném víně,
vepřové na víně a hořcici,
vevřove na víně
Suroviny:
kýta vepřová,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř,
voda,
víno červené,
sádlo,
med,
omáčka chilli,
česnek,
koření adžika,
koření izrael,
víno červené,
celer,
hrášek sterilovaný,
klíčky,
kukuřice baby,
majolka,
jogurt bílý,
mexická hořčice,
pepř,
sůl
Komentáře (19)
copak je to vlevo