Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 092 kJ / 2 890 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,01 g |
Tuky | 42,45 g |
Vláknina | 41,65 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 9,75 g |
Sůl | 24,21 g |
Sacharidy | 502,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnRO
Moje poznámka
Chléb pšenično-žitný z pivního kvásku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AnRO
Nejnovější recepty
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno před 11 hodinami
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 13 hodinami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno 15. 8. 2025 15:20:45
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno 15. 8. 2025 15:12:35
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 1 minutou
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 1 hodinou
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 1 hodinou
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 2 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 2 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 3 hodinami
Vynikající langoše
pazderka83 před 3 hodinami
Tortilla plněná kuřecím masem
karel_koutnik před 3 hodinami
Nekynuté mini koláčky
JaniLayer před 4 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Lasica před 5 hodinami
Tématické fráze:
pivní kvásek,
výroba kvásku na domácí chleba,
kvasek z piva,
výroba žitného chleba,
domácí chléb z kvásku,
žitný chléb,
výroba domácího chleba,
výroba chléba,
kvaskovy chléb z domácí pekárny,
domácí chléb z žitného kvásku,
domácí chleba z kvásku,
domácí kvásek z žitného chleba,
pšeničný kvásek,
jak udělat kvásek z piva,
domácí chléb pečený v troubě,
kvásek na chleba,
recept na domácí kvásek na chleba,
domácí pivní chléb,
recept na domácí chléb z kvásku,
kvasek z psenicne mouky
Suroviny:
mouka žitná chlebová,
pivo světlé,
droždí sušené,
vejce,
olej,
kvásek,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka hladká,
cukr,
sůl,
kmín celý
Komentáře (8)
pivní kvásek:
240g chlebové žitné mouky
380 ml piva
3 lžičky sušeného droždí
vše dobře promíchat a nechat přes noc kvasit.
Já někdy nechávám jenom hodinu.
Ale v podstatě vše, co se peče v pekárně, se dá upéct i v troubě.