Suroviny
Porce: 5 větších špiček asi po 120-130 g
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 940 kJ / 1 420 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 42,00 g | 
| Tuky | 6,65 g | 
| Vláknina | 25,70 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 4,81 g | 
| Sůl | 12,00 g | 
| Sacharidy | 285,10 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Žitno-pšeničné špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OJz
Moje poznámka
					 
				
Žitno-pšeničné špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2OJz
Nejnovější recepty
	
			 
	
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
	
			 
	
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 10 hodinami
	
			 
	
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 1 hodinou
	
			 
	
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 2 hodinami
	
			 
	
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 3 hodinami
	
			 
	
	
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 3 hodinami
	
			 
	
	
Výborné lasagne
1.Ditouche před 4 hodinami
	
			 
	
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 4 hodinami
	
			 
	
	
			 
	
Obrácená jablková roláda
MarieP před 5 hodinami
	
			 
	
Polévka šup-šup
Loiza před 6 hodinami
	
			 
	
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 6 hodinami
						Tématické fráze:
						
							sladěnka ječmenná, 
						
						
							co je to sladěnka, 
						
						
							recept na zitno psenicny chleb, 
						
						
							zitno psenicne rohliky, 
						
						
							žitno pšeničný chléb recept, 
						
						
							žitno-pšeničný pečený v troubě, 
						
						
							pečivo z pšeničné celozrnné mouky recept, 
						
						
							zitno psenicne housky, 
						
						
							žitno pšeničné dalamánky, 
						
						
							zitno-psenicne na housky, 
						
						
							žitno pšeničné bulky, 
						
						
							pecivo-špičky, 
						
						
							špaldovo žitné housky obrázky, 
						
						
							psenicno zitne rohliky, 
						
						
							peceni s zitno celozrnne mouky, 
						
						
							zitno-spaldove rohliky, 
						
						
							jak si doma upéct rohlíčky z pseničné celozrnné mouky, 
						
						
							pšeničná sladěnka, 
						
						
							zitno psenicne pecivo, 
						
						
							chlebové špičky
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							sladěnka, 
						
						
							droždí, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kmín drcený, 
						
						
							mouka žitná chlebová, 
						
						
							mouka hladká
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
	 
	 
 
	 
	 
 
 
 
 
 
Komentáře (62)
Přidala jsem foto
Jo...a zadělávala mi pekárna a v pohodě
Moc dobré
suroviny.gastronews.cz/spaldova_mouka
Ale jinak je to samozřejmě modní hit - trend.
A našemu "Pendolínu" ještě jednou děkuju za vyzkoušení a nádherné fotky!
máte to nádherné, holky jedny šikovné
Diky za vyzkouseni, pochvalu i fotky!
a moc děkuji
Bud ji po troskach pridavej do chlebiku nebo si zajdi na Damu. Zminovala ses nekde, ze tam obcas chodis...nebo se pletu?
a co s tou špaldovou.. neměla bys v rukávě nějaký tip na její zužitkování
Chlebova je tady pouzita zitna, spaldovka je psenicna mouka. Takze bych nemenila, ani za tu hladkou, ktera prevazne zitne testo trochu odlehcuje.
cardanka: ano, Jani, to je onco