Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 590 kJ / 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,48 g |
Tuky | 30,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenát (mangold), vepřové maso, bramborový knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYRR
Moje poznámka
Špenát (mangold), vepřové maso, bramborový knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYRR
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 3 hodinami
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 18 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 22 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z tvarohu
Pavla.fic před 1 minutou
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 2 hodinami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 2 hodinami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 2 hodinami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 3 hodinami
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 4 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 4 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 4 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 5 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 5 hodinami
Tématické fráze:
bramborový knedlík,
příprava bramborového knedlíku,
špenát s výpečky,
bramborový knedlík recept,
špenát s bramborovým knedlíkem,
maso ke špenátu,
spenat s veprovym masem,
vepřové maso se špenátem,
spenat s knedlikem,
špenát s masem,
druhy špenátu,
jak upravit špenát,
zmrazování špenatu,
špenát a vypecky,
vepřové se špenátem,
bramborový knedlik se špenátem,
bramborovy knedlik,spenat a maso,
recept bramborový knedlík,
špenát maso,
špenát s vepřovým
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
knedlík bramborový,
listy mangoldu,
vejce,
sůl,
česnek,
cibulka,
kmín celý,
mouka,
olej
Komentáře (13)
Ja si mangold vysievam na záhrade už vyše 20 rokov, odkedy máme záhradu. Vysievam špargľový, pretože má široké listové stvoly, ktoré sa dajú pripravovať ako špargľa.
Mangold ale nemám len od jari do jesene, ako píše zizala, ale na jeseň všetky listy orežem a nechám tak. Skoro na jar, keď ešte v záhrade nič nie je, vypustí nádherné listy, a tak máme prvú zeleninu ešte pred sadením ostatnej zeleniny. Potom už ale staré rastliny vyberám, pretože idú do kvetu a kvalita listov nie je dobrá.
Niekoľko rastlín zabezpečí celú rodinu na celý rok