Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 590 kJ / 858 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 145,48 g |
Tuky | 30,36 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,81 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špenát (mangold), vepřové maso, bramborový knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYRR
Moje poznámka
Špenát (mangold), vepřové maso, bramborový knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qYRR
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 3 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 19 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 19 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 19 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 2 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 2 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 3 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 5 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 5 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 14 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 17 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 18 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 18 hodinami
Tématické fráze:
bramborový knedlík,
příprava bramborového knedlíku,
špenát s výpečky,
bramborový knedlík recept,
špenát s bramborovým knedlíkem,
maso ke špenátu,
spenat s veprovym masem,
vepřové maso se špenátem,
spenat s knedlikem,
špenát s masem,
druhy špenátu,
jak upravit špenát,
zmrazování špenatu,
špenát a vypecky,
vepřové se špenátem,
bramborový knedlik se špenátem,
bramborovy knedlik,spenat a maso,
recept bramborový knedlík,
špenát maso,
špenát s vepřovým
Suroviny:
kotleta vepřová bez kosti,
knedlík bramborový,
listy mangoldu,
vejce,
sůl,
česnek,
cibulka,
kmín celý,
mouka,
olej
Komentáře (13)
Ja si mangold vysievam na záhrade už vyše 20 rokov, odkedy máme záhradu. Vysievam špargľový, pretože má široké listové stvoly, ktoré sa dajú pripravovať ako špargľa.
Mangold ale nemám len od jari do jesene, ako píše zizala, ale na jeseň všetky listy orežem a nechám tak. Skoro na jar, keď ešte v záhrade nič nie je, vypustí nádherné listy, a tak máme prvú zeleninu ešte pred sadením ostatnej zeleniny. Potom už ale staré rastliny vyberám, pretože idú do kvetu a kvalita listov nie je dobrá.
Niekoľko rastlín zabezpečí celú rodinu na celý rok