Suroviny
Porce: Zhruba 7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 125 kJ / 1 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,30 g |
Tuky | 35,00 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 2,69 g |
Sodík | 711 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 106,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z kuřecích drůbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEYO
Moje poznámka
Guláš z kuřecích drůbků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YEYO
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 8 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 8 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 21 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 55 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 58 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 2 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 2 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 3 hodinami
Tématické fráze:
drůbeží srdíčka,
drubeží srdíčka recept,
drůbky,
drůbeží srdíčka recepty,
drůbeží drůbky,
kureci srdicka gulas,
kachní drůbky,
gulas ze srdicek,
guláš z drůbežích srdíček,
guláš z kuřecích žaludků,
guláš z drobů,
guláš z drůbežích drobu,
drubezi gulas,
kuřecí srdíčka recept,
guláš z kuřecího masa,
kuřecí guláš,
drubkovy gulas,
omáčka z kuřecích srdíček,
recepty z drúbkú,
drůbeží žaludky
Suroviny:
srdce kuřecí,
žaludky kuřecí,
játra kuřecí,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
protlak rajčatový,
olej,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
majoránka,
česnek,
mouka hladká
Komentáře (4)