Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 546 kJ / 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,42 g |
Tuky | 25,78 g |
Vláknina | 13,36 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 17,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Roštěnku si nakrájíme na plátky tak 1 cm, naklepeme, osolíme, posypeme zázvorem a obalíme mírně v mouce.
Krok 2: Do PH dáme olej, opečeme roštěnky z obou stran, vyndáme je na talíř a na výpeku osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno do růžova, přidáme mouku, kterou necháme opražit jako tmavou jíšku, rozředíme vodou, rozšleháme, přivedeme k varu, vrátíme opečené roštěnky, dáme masox, PH zavřeme a dusíme na nejnižší teplotě 50 minut.
Krok 3: Pak PH opatrně otevřeme, přidáme cherry rajčátka nakrájená na čtvrtky, papriky v nálevu, nasekané stroužky česneku, rajčatový protlak, promícháme, přidáme vodu, dosolíme, a necháme dusit ještě půl hodiny.
Zveřejněno 9. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené roštěnky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8YG
Moje poznámka
Červené roštěnky v papiňáku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g8YG
Nejnovější recepty
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 2 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 7 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 8 hodinami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno 20. 10. 2025 20:08:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 1 hodinou
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 1 hodinou
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 2 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mirrika před 2 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 2 hodinami
Rajská omáčka (jednoduchá a rychlá)
VeronikaRob před 2 hodinami
Vločkový nákyp s jablky neboli jablkový vločkovec
Masulka1967 před 4 hodinami
Kanellbular - skořicové šneky
FranTisket před 5 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovezi rostenky v papinaku,
hovězí roštěná v papiňáku,
roštěná na houbách v papiňáku,
hovezi rostenka v papinaku,
papinuv hrnec recept,
hovězí maso v papiňáku,
vaření v papiňáku recepty,
papinuv hrnec recepty,
časy vaření v papiňáku,
vaření v papiňáku časy,
roštěnky v tlakaci,
recepty pro papińák,
roštěnky z hovězího masa v papináku,
hovězí roštěná v papiňáku recept,
jak dlouho vařit roštěnou v papiňáku,
roštěná z vepřového masa v papiňáku,
červené hovězí v papiňáku,
recepty z papiňáku,
hovězí roštěná z papináku,
plzensky flamendr top recepty
Suroviny:
roštěná hovězí,
cibule,
česnek,
rajče cherry,
paprika sterilovaná,
protlak rajčatový,
roštěná hovězí,
masox,
olej,
zázvor,
sůl
Komentáře (23)
krásný, barevný a šťavnatý recept
jasný bodík
Bibinko uvařila jsi moc fajnovou baštu podle mého gusta pochutnala bych si
Já už jsem na to koukala ve 2 ráno a říkala jsem si,že PH bude podle doby vaření určitě papiňák