Suroviny
Porce: 2,50 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 649 kJ / 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,07 g |
Tuky | 7,75 g |
Vláknina | 4,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 160 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 8,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Polévka nejen pórková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kB2X
Moje poznámka
Polévka nejen pórková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kB2X
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 8 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 3 hodinami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 3 hodinami
Krkovička s liškami
Sahula před 3 hodinami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 3 hodinami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 3 hodinami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 6 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 7 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 7 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 7 hodinami
Tématické fráze:
pórková polévka s krupicí,
pórková polévka se žampiony,
maminkovská porková polévka,
kedlubnová polévka s porkem,
kapusto porkova polevka,
polevky kedlubno porkova,
kedlubno-porkova kremova polevka recepty,
kedlubno-porkova polevka recepty,
polévka porková, krupička,
krupička s hrudkami recept,
moc dobrá porková polévka se žampiony,
porkova polevka krupička,
porková polevka se ampiony,
kedlubno-pórková polévka,
kapusto-pórková polévka,
porkova s kapustou,
porkova se zampiony,
porková s žampiony,
co s hrudkami v koprové omáčce,
porkova se zampiony recept
Suroviny:
pórek,
krupice dětská,
vejce,
mrkev,
kedlubna,
kapusta,
celer,
žampióny,
vývar hovězí,
pepř,
sůl,
libeček,
pažitka,
máslo
Komentáře (4)