Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 377 kJ / 2 002 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,43 g |
Tuky | 179,92 g |
Vláknina | 27,38 g |
Cholesterol | 404 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,29 g |
Sacharidy | 33,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 5. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká houbovka s žemlovými knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Qr
Moje poznámka
Divoká houbovka s žemlovými knedlíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q6Qr
Nejnovější recepty
Marinované kotlety s koriandrem
Přidáno před 3 hodinami
Makový dortík
Přidáno před 4 hodinami
Grilované maso v černém pivu
Přidáno před 4 hodinami
Ledvinky na špeku
Přidáno před 4 hodinami
Tagliatelle se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Lasagne s cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Utopenci - nejlepší co známe
LucaKnobloch před 1 hodinou
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Amona před 3 hodinami
Maková náplň
lucyb před 5 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
lucyb před 5 hodinami
Čočková polévka z červené čočky
Kajkajak před 5 hodinami
Zavařené meruňky
Jana2017 před 6 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Kamilchen před 8 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Kava 2 před 8 hodinami
Meruňkové nanuky
Cejenka před 8 hodinami
Bramborové šišky
cherst před 8 hodinami
Tématické fráze:
houbovek knedlíky,
žemlový knedlík s cibulí,
žemlové knedlíky,
divoká houbová omáčka,
houbovka,
houbovka recept,
receptář divoké kuře,
receptář žemlové knedlíky,
receptář žemlové knedlíky ke kuřeti,
0,8dcl,
houbová omáčka se žemlovými knedlíky,
houbová omáčka se žemlovým knedlíkem,
houbová omáčka a žemlové knedlíky,
knedlíky ze žemlí a hub,
houbovka z bedel,
co jsou divoké houby
Suroviny:
houby,
cibule,
slanina,
česnek,
vývar,
víno bílé suché,
jalovec,
koření nové koření,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
sůl,
máslo,
žemle,
mléko,
vejce,
cibule,
cibule sušená smažená,
libeček,
petrželka,
máslo,
sůl
Komentáře (42)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Jinak jsem uvedla to jméno někde zde, u mého receptu také, ale je to jeden z nejznámějších z našich největších odborníků na houby - Pan Ing. Baier