Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 374 kJ / 89 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,80 g |
Tuky | 0,50 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 15,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Skopové po provensálsku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBkE
Moje poznámka
Skopové po provensálsku se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kBkE
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 5 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 11 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 12 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovesné placičky s brokolicí
Brumaire před 5 minutami
Sirup z kopřiv
Sarka3 před 1 hodinou
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 1 hodinou
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 2 hodinami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 3 hodinami
Nadýchaný perník
ferda30 před 4 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 7 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 7 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 7 hodinami
Tématické fráze:
skopové plátky,
skopové v mrkvi,
skopové na mrkvi,
skopova roštěná recept,
skopové maso se zeleninou,
pecene skopove nazelenine,
skopové v mrkvy,
recept na skopovou kýtu se zeleninou,
příprava skopového masa,
jehněčí roštěnky,
skopové s mrkví,
skopové plátky recept,
jehněčí po provensálsku,
králík po provensálsku a zeleninou,
skopové roštěnky,
skopové s brokolicí,
skopové s hlívou,
recept na jehněčí rostenky,
jak pict skopové,
jehneci roštěná recept
Suroviny:
maso skopové,
koření provensálské,
sůl,
pepř,
cibule,
olej,
cuketa,
mrkev,
brokolice,
máslo,
kmín celý,
sůl
Komentáře (5)