Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 864 kJ / 2 119 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,67 g |
Tuky | 182,02 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,15 g |
Sodík | 6,61 g |
Sůl | 16,13 g |
Sacharidy | 24,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj zapékaný květák ve hřbetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQgp
Moje poznámka
Můj zapékaný květák ve hřbetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQgp
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 9 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňská omáčka
DavidVolvo před 5 minutami
Vepřové na houbách
Sahula před 6 minutami
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 8 minutami
Domácí quiche
TotalMudla před 1 hodinou
Máslová krupková polévka
poirotka před 2 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 2 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 3 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 4 hodinami
Tématické fráze:
zapékaný květák,
zapečená květáková hlava,
zapečený květák se smetanou,
kuchařské recepty květák,
květák recepty,
zapékaný květák se smetanou,
zapékaný květák se slaninou,
zapekany květak-recept,
květák,
květák a hlíva,
top recepty květák,
květák hlíva,
květák zapékaný,
zeleninový hřbet,
zapečeny květak s gothaj,
recepty z květáku,
zapečený květák s nivou a slaninou,
květák zapečený s hlívou,
zapečený květák s anglickou a nivou,
recepty kvetak
Suroviny:
květák,
cibule,
vejce,
smetana 12%,
sýr nastrouhaný,
sýr niva,
salám měkký,
slanina anglická,
hlíva ústřičná,
sýr syrečky olomoucké,
pažitka,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (3)