Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 864 kJ / 2 119 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,67 g |
| Tuky | 182,02 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 1,15 g |
| Sodík | 6,61 g |
| Sůl | 16,13 g |
| Sacharidy | 24,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Můj zapékaný květák ve hřbetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQgp
Moje poznámka
Můj zapékaný květák ve hřbetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mQgp
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 15 minutami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 15 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 16 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 18 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 19 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medovníkové koule
evik_svistik před 27 minutami
Kokosky
veveruska73 před 8 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 9 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 11 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 11 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 11 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 11 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 11 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 12 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 12 hodinami
Tématické fráze:
zapékaný květák,
zapečená květáková hlava,
zapečený květák se smetanou,
kuchařské recepty květák,
květák recepty,
zapékaný květák se smetanou,
zapékaný květák se slaninou,
zapekany květak-recept,
květák,
květák a hlíva,
top recepty květák,
květák hlíva,
květák zapékaný,
zeleninový hřbet,
zapečeny květak s gothaj,
recepty z květáku,
zapečený květák s nivou a slaninou,
květák zapečený s hlívou,
zapečený květák s anglickou a nivou,
recepty kvetak
Suroviny:
květák,
cibule,
vejce,
smetana 12%,
sýr nastrouhaný,
sýr niva,
salám měkký,
slanina anglická,
hlíva ústřičná,
sýr syrečky olomoucké,
pažitka,
strouhanka,
pepř,
sůl,
olej
Komentáře (3)