Boršč s mletým masem
Rychlejší verze klasického boršče, která si zachovává plnou chuť i sytost. Mleté maso zkracuje čas přípravy, ale díky zelí, kořenové zelenině, rajčatům a červené řepě zůstává polévka bohatá, výrazná a barevně lákavá.
Suroviny pro 8 porcí
8porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 948 kJ / 1 661 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,71 g |
Tuky | 91,50 g |
Vláknina | 22,46 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 926 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 118,93 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boršč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ry3
Moje poznámka
Boršč s mletým masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ry3
Nejnovější recepty
Mističky z gothaje plněné houbovou smaženicí
Přidáno před 6 hodinami
Dietní kapr s bylinkami připravený v páře
Přidáno před 6 hodinami
Linecký koláč s tvarohem a červenou řepou
Přidáno před 7 hodinami
Slepičí válečky na houbách
Přidáno před 7 hodinami
Škubánky plněné houbovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Szegedinský guláš
MonkaF před 46 minutami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 59 minutami
Vepřové na houbách
Radka61 před 1 hodinou
Dýňové muffiny
Slivci před 2 hodinami
Oříšková bábovka od Marty
4Kala před 4 hodinami
Hruškový koláč s tvarohem
Petik05 před 4 hodinami
Dušená mrkev
Tajemnost před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
oligarda před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
TommyKoci před 5 hodinami
Tématické fráze:
boršč z mletého masa,
receptury teplých pokrmů online,
boršč,
receptury teplých pokrmů ke stažení,
recepty teplých pokrmů,
receptury teplých pokrmů on line,
receptury teplých pokrmů,
receptury teplých pokrmů ke stažení zdarma,
boršč z mletého,
recepty ke stažení zdarma,
červená řepa sterilovaná,
boršt z mletého masa,
pokrmy z mletého masa,
kuchařky ke stažení,
rozdeleni polevek,
receptury teplé kuchyně,
receptury teplých pokrmů polévky,
pokrmy z cervene repy,
boršč recept z mletého masa,
boršč recept
Suroviny:
maso mleté,
řepa červená,
zelí bílé,
brambory,
zelenina kořenová,
slanina uzená,
rajče,
cibule,
smetana ke šlehání,
mouka hladká,
paprika sušená sladká,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
šťáva citronová,
cukr,
sůl
Komentáře (16)